Repere

606

Zimbria nu va lipsi de la Conferința Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Zimbria nu va lipsi de la cea de-a XII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk care va avea loc pe 29 și 30 mai la Poiana Brașov, urmând să fie reprezentată la eveniment de Maria și Marius Verdeși.

Familia Maria și Marius Verdeși este legată de aproape un secol de creșterea animalelor și de cultivarea pământului. Voința, munca și investițiile făcute, îi răsplătesc astăzi, mândindu-se cu succesul produselor care reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele tradiționale și brânzeturile tradiționale.

Tradiția Zibria este tradiție pură ce păstrează valorile și rețetele noastre din tată în fiu, toate eforturile fiind concentrate asupra calității în tot ceea ce reprezintă valorile companiei.

Branza de Covurlui cu adaos de negrilica (susan negru), cașcavalul filat și împletit la mâna, brânza de burduf, branzeturile de capra, casul de oaie etc. sunt deja faimoase, la fel ca produsele din carne:

purcelus de lapte copt in afumatoare, mușchiuleț de capră împletit, pastrama ciobaneasca de berbecut, ruladă de curcan, costita taraneasca de porc, specialități vanătorești.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2