Tehnologii

228

Zimbria îşi livrează produsele şi la domiciliul clienţilor, pe bază de precomandă

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În condiţiile extinderii cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19, tot mai multe companii se adaptează rapid realităţilor momentului.

Una dintre cele mai prestigioase firme româneşti de procesare în regim manufacturier a cărnii şi a laptelui, Zimbria, a adoptat o nouă politică de relaţii cu clienţii, aceea de a-şi livra produsele direct la domiciliul acestora, pe baza unor pre-comenzi. Referitor la această strategie, domnul Marius Verdeşi, Managerul General al firmei, a declarat special pentru revista Meat.Milk:

“Sunt vremuri grele pentru noi toți și fără multă bunăvoința și sacrificii nu vom putea trece peste aceste momente.

Noi, cei de la Zimbria, vom produce în continuare și vom livra către rețeaua noastră de magazine. Promitem că vom face în continuare exact ce am făcut întotdeauna, produse de cea mai bună calitate: specialități din carne de producție proprie, și branzeturile de Covurlui, direct de la fermă.

Ne-am pastrat capacitatea de productie, având în continuare la dispoziţie materie primă de cea mai bună calitate. Ca urmare, putem produce și livra in fiecare zi toată gama noastră de produse, dar trebuie sa fim cu toții atenți, sa nu irosim efortul și munca nimănui.

Tocmai de aceea, pentru a furniza clienţilor noştri specialități din carne, “direct din Afumătoare” sau brânzeturi proaspete cum ar fi cașul, urda, telemeaua de oaie, capră sau vacă, apelăm la spiritual civic al oamenilor și îi rugăm să ne transmit telefonic, din timp, sortimentele dorite.

LIVRARE LA DOMICILIU:

Nu uitați, începând de astăzi, vom livra clienților și la domiciliu. Timpul de livrare poate diferi în funcție de comandă și va fi comunicat telephonic.

Telefon: 0725269769

Website: http://www.zimbria.ro/magazin/

INFORMATII SI DATE DE CONTACT MAGAZINE:

Pentru informații legate de produsele noastre puteți suna magazinul din aria dumneavoastră:

BUCUREȘTI:

Băneasa Shopping Center

Telefon: 0757 085 107

Afi Cotroceni

Telefon: +40 757 085 108

Sun Plaza

Telefon: +40 757 085 103

GALAȚI:

Shopping Galați

Telefon: 0751 702 443

CONSTANȚA

City Park Mall

‎Telefon: 0756 111 236

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2