Tehnologii

284

Zimbria a deschis un nou magazin-concept

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre cele mai dinamice companii manufacturiere care activează în sectorul procesării produselor din carne și lapte, Zimbria, a deschis în ziua de 23 august 2021 un nou magazin-concept, pe strada Iancu Nicolae nr. 58, din Voluntari.

La fel ca în alte magazine ale companiei, alături de cumpărăturile pe care le pot face, consumatorii pot degusta produse high-class într-o atmosferă deosebită, gândită și pusă în ”scenă” de Maria și Marius Verdeși, proprietarii companiei.

Produsele din carne și lapte cu marca Zimbria, care și-au găsit deja prestigiul în toate marile capitale ale Europei, sunt fabricate după rețete vechi, românești, interpretate în stil modern, dar și produse internaționale din aceeași categorie premium.

Dintre acestea, găsim în oferta ZIMBRIA curcanul copt la jar și pieptul de rață nobil, preparate dupa rețete proprii. Producatorul aduce pe piata si o selectie debranzeturi de Covurlui: la saramura, din lapte de oaie, burduf, cascaval etc.

Alaturi de produsele deja apreciate international, in noul concept store ZIMBRIA se vor afla și specialitati din categoria Delizeria:

branzeturi de top din Italia, caviar, ca si o bogata selectie de masline, carciofi sau peperoncini. Bauturile selectate de ZIMBRIA sunt dingama Grappa Bertasau Valpolicella si se vor afla și ele in noul Concept Store ZIMBRIA.

Felicitând echipa Zimbria pentru noua premieră și urând succes noului magazin-concept, reamintim consumatorilor că produsele firme pot fi comandate și de acasă, la telefon: 0725269769, Email: [email protected] sau vizitând pagina de Website: http://www.zimbria.ro/magazin/

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2