Stiri

205

Weltec Biopower și Nordmethan vor opera sub un singur nume

autor

MeetMilk.ro

distribuie

De mai mulți ani, companiile germane WELTEC BIOPOWER GmbH și Nordmethan GmbH au cooperat în cadrul aceluiași grup. În timp ce WELTEC construiește biogaz și uzine de biometan pe tot globul, Nordmethan completează portofoliul cu funcționarea centralelor energetice.

În cadrul unei realignări strategice, toate companiile ambelor întreprinderi vor funcționa, de acum înainte, sub marca umbrelă recunoscută global WELTEC BIOPOWER.

„Această realignare a mărcii a fost necesară pentru a ne perpetua povestea de succes globală și pentru a ne consolida poziționarea noastră ca specialist competent în biogaz în toate domeniile industriei. Funcționând sub un singur nume, intenționăm să sporim și mai mult eficiența sinergiilor dintre domeniile de afaceri individuale, pe care le folosisem deja ”, explică Jens Albartus, directorul grupului WELTEC, punctând principalele motive pentru cooperare mai strânsă.

Pe parcursul istoriei sale - care a început în 2001 cu înființarea WELTEC BIOPOWER GmbH - tot mai multe componente ale lanțului valoric de biogaz au fost dezvoltate și grupate în cadrul grupului. Elementele cheie includ proiectarea, planificarea și configurarea planurilor energetice.

„Până în prezent, am înființat peste 300 de instalații cu o putere de până la 10 MW fiecare în 25 de țări. În curând, cinci fabrici suplimentare de biogaz vor fi construite în Asia. Mai mult, în prezent derulăm proiecte în mai multe țări europene ”, spune Albartus.

El adaugă: „Proporția mare de componente dezvoltate la comandă este un USP cheie care ne permite să reducem interfețele.” În ceea ce privește funcționarea instalațiilor de biogaz, Grupul WELTEC nu se concentrează doar pe cele nouă site-uri, care produc aproximativ 96 de milioane m³ de biogaz și biometan ecologic.

„De asemenea, împărtășim expertiza noastră cu alți operatori și avem grijă de exploatarea uzinei în numele băncilor, lichidatorilor și investitorilor, temporar sau în desfășurare”, spune Albartus și adaugă: „Mai mult, asistăm în mod regulat clienții care își administrează propriile instalații de biogaz cu serviciul nostru mecanic și biologic.

„De mai mulți ani, operațiunile Grupului WELTEC au inclus și concepte de utilizare durabilă pentru fluxurile de ieșire, de ex. sub forma contractării căldurii. În prezent, biometanul produs de plantele Grupului este utilizat pentru furnizarea comunităților, instalațiilor horticole și altor afaceri din 16 locații. În toate activitățile sale, specialistul în biogaz se străduiește să rămână aproape de partenerii săi de afaceri și să deruleze proiecte la un individ manieră.

Astfel, rețeaua de vânzări și servicii a grupului WELTEC se întinde pe întregul glob. Gama de clienți include întreprinderi din sectoare precum agricultura, alimentația, administrația municipală, deșeurile și apele uzate. Jens Albartus explică:

„Combinația sub un singur nume nu va afecta în niciun caz colaborarea noastră existentă. Mai degrabă, vom putea alinia ofertele noastre de servicii chiar mai eficient cu cerințele de calitate ale clienților noștri. ”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2