Stiri

232

Walmart renunță la roboții de inventariere și reangajează ”personal uman”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

RetailDetail informeaza ca cel mai mare lanț de magazine din lume,Walmart, și-a încheiat colaborarea cu Bossa Nova Robotics.

Aceasta înseamnă, printre altele, că lanțul de supermarketuri își abandonează planurile de utilizare a roboților pe scară largă pentru scanarea rafturilor și urmărirea inventarului.

Walmart folosește roboți de mult timp pentru a ajuta personalul din depozitarea sarcinilor repetitive, cum ar fi curățarea sau verificarea rafturilor. În ianuarie, lanțul a anunțat că va introduce roboții de scanare a stocurilor Bossa Nova Robotics în 650 de locații noi de magazine. Acești roboți circulă prin magazin complet independent, în timp ce verifică stocurile și prețurile de pe rafturi.

Parteneriatul s-a încheiat deoarece Walmart a găsit alte soluții mai simple pentru a duce la bun sfârșit aceste sarcini. De exemplu, din cauza crizei sanitare, mai mulți angajați se plimbă prin magazine colectând toate comenzile online și urmăresc cu atenție stocurile de pe rafturi, ace;tia dovedindu-se mai eficienti decat robotii de inventariere.

Cu toate acestea, cel mai mare comerciant cu amănuntul din lume a declarat că va continua să testeze noi tehnologii și să investească în propriile procese și aplicații, pentru a păstra stocul și pentru a aduce produse pe rafturi cât mai repede posibil.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2