Stiri

120

Volk lansează un termometru pentru carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Producător american de echipamente de siguranță alimentară Volk Enterprises a lansat un nou termometru pentru carne, denumit Cook'd Right, informeaza Global Meat News. Cum un produs alimentar trebuie sa se apropie  de temperatura de gatire adecvata, utilizatorul introduce senzorul Cook'd Right în partea cea mai groasă a cărnii și așteaptă 5-10 secunde. O schimbare a culorii la vârful senzorului de unică folosință indică momentul când carnea a atins o temperatură specifică predeterminată. Compatibil cu o varietate de proteine, senzorul poate fi utilizat cu orice metodă de gătit, inclusiv prăjire, grill-ul sau cuptorul cu microunde, au declarat reprezentantii Volk.

"Senzorul Cook'd Right este un dispozitiv valoros pentru oricine care activeaza in domeniile de ambalaje ambalaj sau vanzarea", a declarat presedintele Ed Gustafson. "Senzorul este un instrument convenabil, care asigură consumatorii ca isi gatesc produsele alimentare la temperatura în condiții de siguranță, crescand siguranța alimentare și satisfacția consumatorilor." Volk Enterprises a declarat că senzorul au fost disponibile pentru măcelari, retail și procesatori și acum pot fi ambalate impreuna cu produsele din carne înainte de a fi vândute la clienti. Volk Enterprises  ofera o gama variata de produse de calitate, precise si de incredere pentru procesatorii din sectorul carnii, retaileri si consumatori de tot felul. Gama include: Indicatori de temperature Instrumente pentru carnea de pasare Produse pentru identificarea aromei si produsului Asistenta personalizata Volk ofera deasemenea asistenta in fabrica si training pentru a asigura satisfactie totala asupra produsului si performanta. Cateva dintre tips-urile referitoare la folosirea instrumentelor: Spalarea frecventa a mainilor pentru a evita contaminarea incrucisata; Pastrarea cutitelor, instrumentelor de lucru uscate atunci cand nu sunt folosite Atunci cand sectionarea se face pe suprafata de lemn, plastic, acril nu trebuie sa folosim aceleasi ustensile cu care am taiat carnea pentru a taia legume

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2