Stiri

226

Verificări DNA la sediul ANPC

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Procurori ai DNA au efectuat în data de 19 octombrie verificări la sediul ANPC, într-un dosar penal în care sunt suspectate aspecte de corupție.

Potrivit DNA, ” Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2018 – 2022, în legătură cu efectuarea unor controale la mai mulți agenți economici (producători, distribuitori și mari retaileri de produse alimentare și nealimentare)”.

Ulterior, într-o informare transmisă presei, ANPC precizează:

”În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind efectuarea unor cercetări de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției, la sediul central al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), conducerea instituției nu face niciun fel de comentariu referitor la această situație.

Totodată, ANPC reafirmă faptul că întreaga activitate a instituției se defășoară sub semnul repectării prevederilor legale, integrității și toleranței zero față de corupție. În acest context, întregul personal al ANPC este la dispoziția DNA și oricăror alte instituții ale statului, oferind tot sprijinul în demersurile acestora de apărare a legalității și stabilire deplină a adevărului”.

Cum presa a vehiculat numele domnului Paul Anghel-Directorul General al instituției, și președintele acesteia a ținut să-I ia apărarea, declarând că ”Nu am primit plângeri împotriva lui Anghel. Este un bun profesionist, este colegul nostru.”

La rândul nostru, agenția infoGROUP și revista Meat.Milk își exprimă încrederea în onestitatea și profesionalismul comisarilor din ANPC și în mod special ale domnului Paul Anghel, acela care s-a situat mereu de partea consumatorilor.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2