Ferma

212

USAMV Cluj-Napoca organizează Conferința internațională IAHAIO “The power of human-animal interactions in times of crisis”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

USAMV Cluj-Napoca găzduiește, în 7-8 septembrie 2024, Conferința International Assocation of Human-Animal Interaction Organizations (IAHAIO) – ”The power of human-animal interactions in times of crisis”.

Acest eveniment de anvergură globală este organizat în premieră în România. Reuniunea se va bucura de prezența specialiștilor în domeniul intervențiilor asistate de animale (educație, cercetare și practică), iar alături de membrii Comitetului Directorial IAHAIO se va afla șiProf. Dr. Dennis Turner (fost președinte al forului și expert internațional în studiul interacțiunilor om-animal), distins în 2023 cu titlul de Doctor Honoris Causa al USAMV Cluj-Napoca.

Tematica evenimentului este axată pe explorarea modurilor în care animalele pot juca un rol crucial în îmbunătățirea sănătății psiho-sociale și fiziologice umane, ținându-se cont de principiile etice și standardele recomandate de IAHAIO, privind sănătatea și starea lor de bine.

Evenimentul se va bucura de participarea unor specialiști din 20 de țări de pe trei continente, pe care îi așteptăm alături cu mare bucurie”, a explicat Prof. dr. Alina Rusu, coordonator din partea USAMV Cluj-Napoca.

Site IAHAIO: www.iahaio.org.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2