Stiri

158

Un fost fotbalist face avere cu produse tradiționale din carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Când criza financiară făcea ravagii în industria alimentară, într-o familie din judeţul Bacău s-a organizat un "consiliu". Capul gospodăriei, fostul fotbalist Doru Podeanu, alături de soţia sa, Antoaneta, care a fost medaliată la concursurile naţionale de atletism, şi de copii au dezbătut ce pot face pentru a pune pe roate o afacere care să nu se încheie prin faliment. S-au gândit că, indiferent la ce ar renunţa oamenii pe timp de criză, nu vor renunţa la alimente, iar cele sănătoase, pregătite cu ingrediente naturale, vor fi avantajate în defavoarea celor cu chimicale, se arata in Evenimentul zilei. Aşa s-a născut ideea înfiinţării unei fabrici de preparate din carne tradiţionale, în iarna lui 2012. "Eram trei bărbaţi în casă şi tuturor ne plăceau cârnaţii, şunculiţa şi pastrama pregătite de soţia mea, după reţeta moştenită de la mama şi de la bunica ei. Am zis că, dacă ne plac nouă atât de mult, sigur le vor plăcea şi clienţilor şi nu am greşit", îşi începe povestea Doru Podeanu, care a activat la mai multe echipe de fotbal din ţară, printre care şi "Viitorul" Bucureşti. Până acum, familia a investit circa 133.000 lei, adică vreo 30.000 euro. Terenul pe care a fost construită fabrica îl aveau deja, aşa că cele mai scumpe "achiziţii" au fost vitrinele frigorifice. Efortul a fost răsplătit: cifra de afaceri a ajuns la 200.000 de lei în 2013. Un aport la succes l-a avut şi alegerea furnizorului de carne, respectiv o fermă care se îndreaptă către producţia ecologică.(Foto: Deșteptarea)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2