Tehnologii

217

Tuneluri și mașini de ambalat cu folie termocontractoare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Vă propunem cu titlu strict informativ câteva soluții de ambalare care utilizează folii termocontractoare. Mașinile sunt recomandate procesatorilor din industria alimentară, mai ales celor din sectorul de procesare al cărnii, dar și celorlalte industrii.

Pratika 56 MPE Reverse

Pratika 56 MPE Reverse este o mașină de ambalat confecționată integral din oțel inoxidabil, acest model fiind destinat ambalării produselor alimentare, inclusiv a celor din carne, dar și a produselor din alte industrii, cum ar fi cele farmaceutice. Din punct de vedere al designului, prioritatea a fost atribuită aspectelor practice.

Împreună cu materialul special conceput pentru industria alimentară, mașina este echipată cu o trapă dublă, care permite funcționarea în ambele direcții, de la dreapta la stânga și invers. PRATIKA 56 MPE REVERSE INOX își propune să răspundă nevoilor pieței pentru care este destinată, oferind soluții high-tech, flexibile. Totul este conceput pentru a atinge cea mai mare viteză și eficiență, cu un avantaj uriaș în ceea ce privește forța de muncă și timpul de ambalare

Pratika 56-T MPS

Pratika 56-T MPS este o mașină automată, fiind echipată cu un dispozitiv de etanșare laterală. Etanșarea poate fi efectuată fără limite în ceea ce privește lungimea, dispozitivul fiind acționat electric.

Componentele mecanice și electronice ale acestei mașini, foarte potrivite pentru formatele de ambalaj cu lățimea de până la 400 mm și înălțimea de 240 mm, au fost îmbunătățite pentru a atinge o capacitate maximă de 3.600 buc/h, în funcție de dimensiunea produsului și folia utilizată.

Realizat pe un nou cadru și o nouă caroserie, mașina de ambalat include un sistem electric independent, amplasat la partea din spate a mașinii.  Pratika 56-T MPS

este o sinteză perfectă de fiabilitate, performanță ridicată, versatilitate și siguranță, dezvoltând astfel modul de proiectare a mașinilor de ambalat cu folie termocontractibilă.

Pratika 80-T MPS

Patika 80-T MPS este o mașină de ambalare cu etanșare continuă și dispozitiv de etanșare laterală. Etanșarea continuă nu implică limite de lungime, fiind indicată în ambalarea carcaselor de carne congelată dar și în alte industrii. Astfel, noua versiune a mașinii este potrivită pentru ambalarea formatelor mari de până la 700 mm lățime x 360 mm, fiind îmbunătățită din punct de vedere tehnologic, mecanic și electronic.

Mașina reprezintă o sinteză perfectă de fiabilitate, performanță ridicată, versatilitate și siguranță, prin modul de concepere a mașinilor automate de ambalare cu peliculă heatshrink.

Tuneluri de ambalare 50, 50 Twin și 70

Tunelurile de ambalare 50, 50 Twin și 70 au fost proiectate pentru a fi perfect integrate cu mașinile automate de ambalare Pratika. Acestea rezolvă nevoile de ambalare a produselor având rezultate tehnice și estetice deosebit de bune. Actualizările tehnice și estetice pot satisface o serie de nevoi de ambalare într-un mod flexibil și eficient, putându-se folosi o mare varietate de filme termocontractante. Versiunile INOX sunt ideale pentru nevoile sectorului alimentar și farmaceutic.

Tunelul 50 Twin GT

Tunelul 50 Twin GT a fost proiectat pentru a fi perfect integrat cu mașinile automate de ambalare Pratika. Datorită componentelor electrice și electronice Schneider Electric, este posibilă în orice moment verificarea ambalării, dând posibilitatea retragerii.

Conectarea tunelului la o mașină automată de ambalare Pratika va permite ca toți parametrii să fie verificați direct de pe ecranul tactil al mașinii. Camera dublă de încălzire, cu reglaj separat, viteza ventilatoarelor și controlul temperaturii, izolația termică excepțională, trecerea ridicată și viteza de retragere, fac ca acest tunel să fie mașina ideală pentru a rezolva toate nevoile de ambalare cu mare eficacitate. Noua bandă transportoare din material plastic, ideală pentru temperaturi ridicate, garantează o mai mare stabilitate a produselor și o uzură mai redusă.

(Sursa: www.minipack-torre.it)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2