Tehnologii

235

Tetra Pak a lansat o linie completă de procesare a brânzei albe

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Tetra Pak a lansat prima sa linie de prelucrare completă pentru produse brânză de tip feta, cu o soluție complet automatizată și integrată, compania declarând că linia asigură cel mai înalt standard de siguranță alimentară, dar și cea mai rapidă procesare, de pe piață.

Oficiali ai firmei adaugă că lansează cea mai bună linie de practică, pentru a permite producătorilor de lapte alb și producătorilor de brânzeturi tradiționale să exploreze oportunitățile variantelor de brânzeturi ”albe”.

Se preconizează că piața mondială a brânzeturilor va crește de la 28 la 36,5 miliarde kg, cu un CAGR de 2,4% până în 2030: brânza proaspătă, inclusiv brânza albă, reprezintă 30% din volumul total de creștere până în 2030, potrivit unui studiu Proteus din 2019.

„Am vrut să facem producția de brânză cât mai simplă și să permitem clienților să descopere noi oportunități în brânza albă”, a spus Joanna Majewska, linia de brânză umplută cu lichid pentru dezvoltarea afacerilor, Tetra Pak.

„Folosind o soluție de linie închisă și complet automatizată, fără contact manual cu produsul, facilităm clienții obținerea rentabilității, eficiență ridicată și minimizarea pierderilor. În plus, produsul este sigur pentru alimente și este gata de consum imediat după ce a fost ambalat. ”

Linia completă de prelucrare a fost proiectată pentru a produce o gamă diversă de produse brânzeturi albe, folosind tehnologii dovedite, cum ar fi ultrafiltrarea și amestecarea cu forfecare mare, pentru a facilita explorarea clienților unui nou segment de piață și pentru a crește capacitatea de producție actuală.

Linia de procesare funcționează atât pentru BAF (Bacteriologic Acidified Feta) cât și pentru GDL (Glucone Delta Lactone) folosind un proces igienic și sigur pentru a asigura o durată de viață lungă a produsului, informează Dairy Reporter.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2