Tehnologii

165

Tehnologie finlandezã: abatoare ºi fabrici modulare ºi mobile de la Debitron Termo

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Abatoarele ºi fabricile modulare FINMODULES sunt destinate procesãrii cãrnii de oaie, de vitã, de porc, de struþ etc. Acestea au o construcþie modularã ºi sunt formate dintr-unul sau mai multe module funcþionale. Capacitatea de procesare este cuprinsã între 500 kg ºi 20.000 kg pe zi, în funcþie de complexitate ºi numãrul de module funcþionale.

Avantaje: • livrare la cheie: gata instalate ºi utilate • începerea imediatã a producþiei • mari beneficii economice • standarde înalte de igienã • flexibilitate: module noi se pot adãuga ulterior Abatoarele ºi fabricile modulare FINMODULES sunt destinate procesãrii cãrnii de oaie, de vitã, de porc, de struþ etc. Acestea au o construcþie modularã ºi sunt formate dintr-unul sau mai multe module funcþionale. Capacitatea de procesare este cuprinsã între 500 kg ºi 20.000 kg pe zi, în funcþie de complexitate ºi numãrul de module funcþionale. În afarã de linia de abatorizare sau de procesare, în construcþia modularã sunt incluse camerele pentru personal, birou ºi camerã tehnicã. Echipamentele de rãcire, procesare, iluminare ºi automatizare din module sunt livrate cu cabluri ºi conexiuni deja instalate. Elementele de automatizare ºi agregatele frigorifice sunt situate într-o camerã tehnicã separatã. Echipamentele de încãlzire, alimentare cu apã, ventilaþie sunt preinstalate. Modulele au baterii de încãlzire, conducte cu apã rece ºi caldã, gata montate. Ventilaþia este realizatã prin intermediul unui aparat de alimentare cu aer încãlzit, iar evacuarea se face prin intermediul unui ventilator de evacuare a aerului uzat. Timp redus de instalare la amplasament: Modulele se pot asambla în cca. 2-3 sãptãmâni pe locaþia care este în prealabil pregãtitã de client, conform instrucþiunilor ºi desenelor tehnice puse la dispoziþie de furnizor.

Debitron Termo poate livra ºi abatoare mobile ca unitãþi de sacrificare ºi prelucrare ulterioarã a cãrnii, pe o remorcã de camion. • Capacitate de maximum 200 de capete / zi; • Modulele sunt fabricate din panouri sandwich tip ST, care nu necesitã structurã de rezistenþã ºi au proprietãþi igienice; • Echipamentele de refrigerare, iluminare, ventilaþie, producþie sunt preinstalate; • Tancurile de drenaj sunt amplasate sub structurã ºi pot fi conectate la un sistem extern.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2