Stiri

209

Târgul „PLMA-World of Private Label” se întoarce la Amsterdam, în 14 și 15 decembrie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cea mai mare expoziție comercială cu etichetă privată din lume își va deschide din nou porțile în 14 și 15 decembrie 2021. Ca urmare, la centrul de expoziții RAI din Amsterdam, va fi târgul „Înapoi la afaceri cu PLMA” pentru întreaga industrie a mărcii private.

„Lumea etichetei private”, PLMA, lansată pentru prima dată în 1986, a devenit cea mai importantă platformă de reunire a cumpărătorilor și furnizorilor.

De mai bine de 35 de ani, expozanții și vizitatorii, directorii cu etichetă privată, echipele de dezvoltare de produse și achiziții de la fiecare comerciant cu amănuntul din toată Europa și nu numai au făcut din spectacol locul lor de afaceri cel mai esențial.

Spectacolul PLMA este locul în care se adună cei mai buni și mai de succes producători de etichete private. Aceștia sunt producătorii care au capacitățile și expertiza necesare pentru a satisface cererea crescândă a comercianților cu amănuntul pentru orice fel de produse alimentare și nealimentare.

Configurația fizică și politicile de siguranță ale spectacolului sunt organizate în concordanță cu toate reglementările și protocoalele guvernamentale COVID-19.

Acestea includ coridoare foarte largi, seturi de instrumente de igienă pe standuri, servicii de alimentație în condiții de siguranță și configurații de proiectare a standurilor, printre altele.

"Etajul va fi adaptat noilor reguli de distanțare socială, maximizând tot spațiul disponibil pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă în persoană", a explicat Peggy Davies, președintele PLMA.

Cu fiecare zi și fiecare pas către progresul împotriva pandemiei, există semne pozitive peste tot că industria este pregătită, dornică și bine poziționată pentru a reveni la afaceri.

„Suntem foarte încântați să revenim la organizarea unei expoziții în persoană în 2021”, a spus Peggy Davies și a adăugat: „Echipa PLMA și partenerii săi sunt pe deplin motivați și dornici să întâmpine comerțul cu etichete private înapoi la Amsterdam”.

Pentru a participa la acest eveniment unic, contactați PLMA la +31 20 575 3032, vizitați www.plmainternational.com sau scrieți la [email protected].

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2