Stiri

219

Târgul MEAT-TECH va avea loc în octombrie 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum se afirmă într-un comunicat transmis redacției Meat.Milk de organizatorii italieni, târgul MEAT-TECH, care trebuia s aibă loc în luna martie, își schimbă data și va avea loc, fizic, în perioada 22-26 octombrie 2021 la centrul de expoziții Fiera Milano Rho.

„Durata pandemiei și incertitudinea privind distribuția vaccinurilor, afirmă Rossano Bozzi, CEO Ipack Ima srl, ne-au condus la această decizie luată pentru a proteja siguranța operatorilor și care, vreau să subliniez, este în concordanță cu nevoile expozanți și parteneri ai expoziției noastre MEAT-TECH ”.

Încă o dată s-a confirmat sinergia cu TUTTOFOOD pentru un proiect unic, care promovează colaborarea cu lanțul de aprovizionare la nivel industrial, creează conexiuni, înțelege noi ținte, oferind o imagine de ansamblu a pieței.

Noua dată a MEAT-TECH va oferi, de asemenea, oportunități și puncte de plecare interesante, datorită contextului în care va avea loc: mediul HOST MILANO, expoziție internațională dedicată lumii serviciilor alimentare și a ospitalității, va fi o oportunitate suplimentară de apel capacitatea, viziunea internațională și coerența sectoarelor de produse.

Târgul din Milano va reveni la etapa unei modalități reînnoite de a crea rețele cu o întâlnire de neratat de la 22 până la 26 octombrie 2021, care va marca adevărata repornire pentru toate sectoarele implicate.

Pentru a urmări toate noutățile despre expoziție, vizitați site-ul web: www.meat-tech.it

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2