Stiri

236

Târgul K 2022 va avea loc între 19 și 22 octombrie la Düsseldorf

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cel mai mare târg din lume dedicat Industriei materialelor plastice și a cauciucului, K-Drupa, va avea loc în acest an din 19 până în 26 octombrie 2022 la Düsseldorf, tema principală fiind. protecția climei, economia circulară și digitalizarea.

La începutul anului a devenit din nou evident că experții din materiale plastice și cauciuc sunt cu toții de acord: K din Düsseldorf este cel mai relevant punct de întâlnire pentru întreaga industrie din întreaga lume.

Expozanți din întreaga lume vin la Düsseldorf pentru a demonstra excelența operațională a industriei și pentru a trasa în mod activ cursul pentru viitor împreună cu vizitatorii. Și acest curs duce în mod clar la protecția climei, economia circulară și digitalizare - și acestea sunt, de asemenea, cele trei teme directoare declarate ale K 2022.

Schimbul deschis și dialogul privind inovațiile orientate spre soluții și dezvoltările durabile dincolo de granițele naționale și continentele vor fi, de asemenea, în centrul atenției la K din acest an de la Düsseldorf. Îndeplinește condițiile prealabile ideale pentru angajarea într-o rețea globală intensă și pentru promovarea în comun a proiectelor.

Pentru că nicăieri altundeva industria materialelor plastice și cauciucului nu este adunată într-un singur loc cu un grad atât de mare de internaționalitate.

Furnizorii din Europa, în special din Germania, Italia, Austria, Turcia, Olanda, Elveția și Franța vor fi și în acest an deosebit de bine reprezentați, dar și din SUA. În același timp, K reflectă în mod clar schimbările care afectează piața globală:

numărul și zonele de prezentare ale companiilor din Asia au rămas la un nivel constant de câțiva ani. Ne putem aștepta la apariții impresionante, în special din China, Taiwan, India, Coreea de Sud și Japonia.

Cei aproximativ 3.000 de expozanți din 61 de țări vor ocupa Centrul de Expoziții Düsseldorf în întregime. Baza de date a expozanților K 2022 este accesibilă la www.k-online.com/2410

K 2022 oferă deja acum know-how de experți reunit cu K-Talk. O dată pe lună, această discuție digitală live în limba engleză include discuții incitante cu un grup în schimbare de participanți internaționali care se ocupă de diferite teme focale, dar întotdeauna cu accent pe cele trei teme directoare ale K 2022.

Primul K-Talk, desfășurat deja la 20 ianuarie sub titlul „Protecția climei și materialele plastice – merg împreună?” – ca toate următoarele K-Talks – este încă disponibil la cerere. K-Talk din februarie va fi despre materialele plastice în medicină, în timp ce discuția din martie este dedicată ingineriei mecanice.

Lansată în aprilie anul trecut, revista online K-MAG vizează toate industriile legate de K și oferă fapte, știri, povești și tendințe din industria internațională a materialelor plastice și a cauciucului în germană și engleză pe tot parcursul anului.

K-monthly este numele noului Buletin informativ al K din Düsseldorf. Abonații primesc nu numai cele mai interesante știri și povești de la K-MAG prin e-mail lunar, ci și informații actuale despre K din Düsseldorf și târgurile internaționale ale familiei de produse K-Global Gate. Abonamentul este posibil pe site-ul K sau pe K-MAG.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2