Tehnologii

446

swop 2023: Tendințe și inovații internaționale în tehnologia de ambalare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În 2023, târgul internațional swop revine și promite perspective fascinante asupra industriei ambalajelor din China și a sectoarelor sale de aplicare. Pentru furnizorii internaționali și regionali, aceasta este cea mai importantă platformă pentru contacte și afaceri din regiune.

Între 22 și 24 noiembrie, industria internațională de procesare și ambalare se va aduna din nou în metropola în plină expansiune Shanghai. Aproximativ 900 de expozanți vor fi prezenți la Shanghai World of Packaging (swop), reunind companii notabile de ambalare și experți din China și din întreaga lume.

Numeroase specialități și proiecte, printre care runde de discuții globale, cele mai bune cazuri sustenabile, mașini inteligente, design inovator de ambalare, materiale funcționale și mai sigure și multe altele, toate prezintă viitorul ambalajului.

„Swop deschide ușile industriei ambalajelor din China. Având accent pe piața asiatică în creștere, oferă un potențial enorm pentru companiile de ambalare active la nivel internațional și susține concepte inovatoare privind modul în care aceste oportunități pot fi cel mai bine utilizate”, spune Thomas Dohse, director al alianței interpack. swop este organizat în comun de Messe Düsseldorf Shanghai și Adsale Exhibition Services și face parte din portofoliul global al interpack.

  Pentru a sprijini companiile care folosesc oportunitățile promițătoare din China, anul acesta swop oferă din nou platforme speciale de informații, precum și numeroase evenimente paralele.

Schimb global de cunoștințe

Formatul „International Packaging Dialogue” reunește experți renumiți în ambalare. De la noile reglementări europene pentru materialele care intră în contact cu alimentele la creativitatea designului francez al ambalajelor până la informații despre utilizarea IA pe piața japoneză – cunoștințele sunt împărtășite la nivel global, există loc de discuții și există noi orizonturi de descoperit. .

Produse pentru viața de zi cu zi

Pentru a patra oară consecutiv, swop și platforma „Home of Packaging” organizează împreună pavilionul FMCG. Acesta oferă ambalaje pentru uriașa piață a „bunurilor de consum cu mișcare rapidă”. Două domenii speciale de atenție sunt soluțiile pentru produsele din viața de zi cu zi, precum și ambalajele pentru alimente și băuturi. „FCMG Infinity Zone” prezintă cele mai bune vânzări în domeniul durabilității.

Furnizori ODM și OEM

Companiile interesate de o abordare ODM (producător de design original) și OEM (producător de echipament original) pot beneficia, de asemenea, de o vizită la swop. Gama include servicii de ambalare precum planificarea produselor, cercetarea și dezvoltarea, proiectarea ambalajelor sau achiziționarea de materiale de ambalare.

O gamă largă de soluții durabile

Sub numele de „Green Power”, swop a reunit aproximativ 150 de furnizori de soluții de ambalare durabile, de exemplu materiale degradabile biologic, materiale plastice reciclate, formarea celulozei, ambalaje multifuncționale, materiale de imprimare ecologice și multe altele.

Design și concepte inovatoare de ambalare

Confruntat cu schimbările continue de pe piața FMCG și cu schimbarea obiceiurilor consumatorilor, cum puteți atrage rapid atenția consumatorilor? În cooperare cu swop, „Sivapack Studio” combină puterile diferiților designeri pentru a prezenta modele de ambalaje de succes și concepte de ambalare care vor fi cheie pentru viitor.

Toate acestea se întâmplă în zona specială de expoziție „Design și marketing de ambalaje”. Un alt punct culminant este forumul „AI Drives the Future”. Accentul se pune aici pe impactul inteligenței artificiale asupra tendințelor globale în dezvoltarea ambalajelor, din perspectiva marketingului și designului.

Mașini de ambalare inteligente

În „Zona de ambalare inteligentă și echipamente de ambalare personalizate”, vizitatorii pot experimenta sisteme de producție automatizate care reduc costurile și îmbunătățesc eficiența.

Aproximativ 300 de furnizori de mașini și sisteme de ambalare sunt prezenți aici. Dincolo de aceasta, există un segment special referitor la tema mâncărurilor gata preparate și a ambalajelor pentru alimente proaspete care prezintă tehnologii progresive pentru prelungirea duratei de valabilitate.

  Reducerea risipei alimentare

În schimb, SAVE FOOD inițiat de Messe Düsseldorf și interpack nu numai că va atrage atenția asupra reducerii pierderilor de alimente și a risipei de alimente, dar va sublinia și importanța designului durabil în atingerea acestui obiectiv.

Pentru prima dată, SAVE FOOD DESIGN și SUSTAINABILITY DESIGN AWARD vor fi prezentate expozanților pentru a onora soluțiile inovatoare în aceste domenii. Dincolo de aceasta, vizitatorii se pot aștepta la un program cuprinzător de prelegeri care va arunca o lumină asupra tendințelor și evoluțiilor actuale în domeniul ambalării și procesării alimentelor.

  Materiale de ambalare funcționale și sigure

Gama de la swop include o varietate de materiale de ambalare care asigură proprietăți de barieră ridicate, prospețime, proprietăți antimicrobiene și rezistente la umiditate, rezistență la căldură și frig, precum și durabilitate și care garantează siguranța și calitatea produsului.

Printre materialele expuse se numără PE, HDPE, LDPE, PET, PC, PVC, PS, PET, EVOH, materiale degradabile biologic precum PLA/PHA/PBAT, materiale pe bază de bio și materiale reciclabile.

Comerț electronic și logistică expres

Anul acesta swop prezintă din nou cele mai noi soluții în logistică și ambalare, care îndeplinesc cerințele consumatorilor moderni prin servicii de logistică rapide, sigure și ecologice.

Printre acestea se numără ambalaje tampon / transport / hârtie precum spumă, saci tampon, perne de aer, paleți, lăzi din lemn, lăzi perimetrale, ambalaje speciale, containere multifuncționale, turnare a celulozei, carton alveolat, pungi de hârtie kraft din carton ondulat și multe altele.

Mai mult. În plus, sunt expuse echipamente de ambalare logistică, cum ar fi echipamente pentru spumă, mașini de formare a celulozei, mașini pentru pungi tampon și mașini pentru deschiderea, închiderea și umplerea lăzilor.

Mai multe informații despre swop 2023 sunt disponibile la https://www.swop-online.com/en/

Pentru mai multe informații despre oportunitățile de expoziție, contactați echipa interpack (Ivania Portillo-Elzer, [email protected] )

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2