Stiri

129

Stufat de miel la tigaie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romaneşti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta ”Stufat de miel la tigaie” a fost primita de la Pensiunea Select, Baile Herculane, (Banat) și a fost preparata de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager in cadrul proiectului. Din luna martie, derularea activitatilor din cadrul proiectului de responsabilitate sociala se realizeaza cu sprijinul partenerului principal al proiectului, brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet, ulei etc. Ingrediente Stufat de miel

  •    Un miel gras • Ceapa verde • Usturoi verde, piper • Ceapa uscata • Roșii in bulion • Vin alb • Sare,verdeata

Carnea se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala și se taie marunt. Ceapa și usturoiul verde se taie in bucati mai mari. Dupa ce s-a calit carnea in ulei și ceapa uscata,se adauga apa cat sa acopere carnea. Cand carnea s-a fiert aproape de tot se pune ceapa , usturoiul verde apoi și roșiile decojite. Se potrivește de sare iar la sfarșit se pune vinul alb. Dupa ce a scazut suficient se adauga verdeata. Se servește cu mamaliga calda.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2