Stiri

117

Studiu: Consumul de alimente în Postul Paștelui

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Privit ca o modalitate de curățare a trupului, dar și a sufletului, Postul Paștelui este practicat de peste 30% dintre persoanele intervievate în cel mai recent studiu realizat de către MEDNET Marketing Research Center. În acest context, 27,1% dintre respondenți postesc numai în anumite zile din perioada de post, în timp ce doar 4,5% respectă integral Postul Paștelui. Ca tendință, cei mai mulți dintre orășenii intervievați, care postesc în această perioadă, preferă să consume fructe și legume proaspete și să gătească în casă mâncăruri de post. De asemenea, alimentația zilnică în perioada postului cuprinde și conservele de legume (zacuscă, murături etc.), dulciurile, dar și produsele procesate cum ar fi: brânzeturi, iaurturi, mezeluri etc. Trebuie menționat faptul că, cea mai mare parte a orășenilor care țin postul Paștelui sunt mulțumiți de diversitatea produselor de post din magazine (supermarket, hypermarket etc.). (Foto: Util21.ro)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2