Repere

230

Structura Expo-Conferinței Meat.Milk 2020

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În funcție de evoluția situației sanitare din țara noastră, în zilele de 5 și 6 octombrie, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va avea loc ce-a de-a IX-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care se va desfășura sub genericul ”Realități și perspective ale sectoarelor de carne și lapte din România”.

Agenția infoGROUP și revista Meat.Milk, în calitate de organizatori, anunță un program deosebit de interesant și de bogat. Ziua de 5 octombrie va debuta cu ședința generală, în care companii din domeniile vizate vor susține prezentări tehnologice și științifice.

Tot în 5 octombrie vor avea loc cele două workshop-uri specializate, CARNE și LAPTE, care vor conține la final câte o dezbatere pe teme de strict interes.

Dimineața zilei de 6 octombrie va debuta cu ședința generală care va fi rezervată autorităților. În fața participanților au fost invitați să susțină comunicări domnii Nechita-Adrian Oros-Ministru al Agriculturii, Robert Chioveanu-Președinte ANSVSA, Eduardt Cozminschi-Președinte ANPC și Adrian Pintea-Director General APIA. Ulterior, va avea loc turul oficial al standurilor organizate în zona Expo.

După prânz, sunt programate alte două momente deosebit de importante: sesiunea Liber la cuvânt și sesiunea Forum Retail, care va fi organizat cu sprijinul AMRCR.

Din structura evenimentului nu vor lipsi nici secțiunea Expo și nici Gala Premiilor Meat.Milk 2020.

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk. sau intrând pe pagina de Facebook a revistei.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2