Repere

508

Speakeri de mare prestigiu în dezbaterile Conferinței Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2023, care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai, va aduce în fața participanților speakeri de cel mai mare prestigiu, în dezbaterile care au fost programate în cele două zile ale evenimentului.

Astfel, în prima dezbaterea Lapte-Fermieri/Procesatori din după-amiaza zilei de 29 mai, vor lua cuvântul domnii: Paul Anghel-Director General ANPC, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Petru Bordean-Președinte FCBR și Ionuț Lupu-Director Executiv Holstein.ro

În dezbaterea ulterioară Carne-Fermieri/Procesatori, sunt programați ca speakeri: Doamna Dana Tănase-Director Executiv ARC, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Ioan Ladoși-Președinte APCPR și Adrian Balaban-Președintele AMVCS.

Forum Retail, care va avea loc tot în ziua de 29 mai, îi va avea ca protagoniști pe domnii George Bădescu-Director Executiv AMRCR, Ștefan Pădure-Președinte APAR și Valter Enacge-Profesor Universitar la Universitatea din Brașov.

Ziua de 30 mai are programată, de la ora 13, o masă rotundă care va dezbate, pornind de la succesul pe care pare să îl aibă Legea Laptelui, necesitatea schimbării legislației în domeniul Industriei Alimentare din România. Tema va fi analizată de: George Scarlat-Președintele Comisiei pentru Agricultură din Senat, Florin Barbu-Președintele Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților, Iasmina Blidar-Director Executiv BOVICOOP, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Sorin Minea-Președinte Romalimenta.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2