Stiri

137

Soluțiile Roquette îmbunătățesc textura produselor din carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Roquette oferă o gamă de soluții nutriționale, texturate și eficiente din punct de vedere al costului. Principala utilizare a gamei PEA FIBER 150M în produsele din careen și pește rezultă în combinația în același ingredient a trei proprietăți de texturare: retenția apei, gelatizarea și emulsificarea. Pentru viitoarele produse din carne aceasta înseamnă o textură îmbunătățită și o reducere a costului (prin substituirea ingredientelor scumpe). În același timp, aceasta permite o etichetare curată potrivit cererii curente de pe piață. Optimizarea costului și îmbunătățirea texturii produselor din carne Gama algility™ HL poate oferi beneficii nutriționale pentru sosuri și dresinguri, precum și o textură interesantă. Acest ingredient complet permite rebalansarea profilului nutrițional al produselor din carne cu un conținut mai mic de grăsime. Gama algility™ HL are proprietăți de emulsificare și nu este nevoie pentru alți pași pași adiționali de procesare. Datorită combinațiilor unice ale amidonului și dextrinei, Roquette a dezvoltat soluții curate pentru a îmbunătății proprietățile crocante ale cartofilor prăjiți în timp ce aceștia își păstrează proprietățile nutriționale. Combinând diferite soluții naturale din plante și tipuri de amidon, Acest mix acționează pentru proprietăți crocante și păstrarea proprietăților nutriționale. În plus, acesta actionează ca o barieră pentru ulei limitând asimilarea de grăsime. Alte noi soluții dedicate pentru nuggets sau pane de pește sunt în curs de dezvoltare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2