Tehnologii

839

Soluții performante pentru optimizarea proceselor din industria alimentară propuse de SCALE EXPERT

autor

MeetMilk.ro

distribuie

In contextul actual, inovatia si dotarea cu echipamente de ultimă generație, in special in industria alimentara si retail, reprezintă calea spre optimizare, pentru a deveni mai competitivi pe piață și, implicit, mai profitabili!

SCALE EXPERT, companie cu experienta de peste 20 de ani in furnizarea de echipamente si solutii pentru retail si industria alimentara, a incheiat anul acesta un parteneriat cu ISHIDA Japonia devenind astfel reprezentant in exclusivitate in Romania al masinii semi-automate de cantarit, ambalat si etichetat WM NANO.

WM NANO, mai exact un singur echipament pentru 3 operatiuni: de cantarire, ambalare si etichetare, este o masina compacta si accesibila pentru producatorii mici din industria alimentara si retail, ideala pentru a simplifica si optimiza procesele.

Multiplele avantaje, precum ambalarea a minim 16 tavite pe minut, gestionarea trasabilitatii produselor prin coduri de bare, ambalarea in tavite de diferite dimensiuni si forme, dupa stabilirea greutatii, configurarea a diferite formate de tavite si etichete, care pot fi asociate cu PLU-uri si accesate automat prin selectarea articolului, inlocuirea rapida si usoara a rolei film stretch, dimensiunea compacta, ajuta la eficientizarea si simplificarea activitatii, precum si la imbunatatirea productivitatii.

“Flexibilitatea, serviciul pentru clienti, inovatia sii nvestitiile reprezinta elementele cheie pentru a face fata noii realitati din industria alimentara.

Prin expertiza noastră sprijinim producătorii din industria alimentara, punându-le la dispoziție echipamente moderne si fiabile de cântărire, etichetare, ambalare, procesare etc menite să îi sprijine în demersul lor de a crește sau de a se menține în top pe piețele pe care activează.

Peste 10.000 de cântare electronice, cântare cu etichetare, platforme de cântărire, precum si echipamente de ambalare, cantarire si etichetare, feliatoare, sisteme POS si terminale kiosk sunt utilizate în abatoare, carmangerii, supermarketuri, hipermarketuri, magazine tradiționale din Romania.

Deoarece într-un business precum cel din Industria alimentara, HoReCa, Retail & FMCG, serviciile after-sales sunt extrem de importante, am acordat o atentie deosebita service-ului în garanţie și post-garanţie, acesta fiind asigurat prin personal specializat la nivel national,” a declarat Judit Dobrescu – director general SCALE EXPERT.

SCALE EXPERT, companie cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, detine un portofoliu vast de produse cuprinzând branduri ale unor producători de echipamente de renume mondial, precum: DIBAL Spania – cantare comerciale si industriale, cu eticheta si fara eticheta, HELMAC Italia – echipamente pentru Industria alimentara si HoRECa, ISHIDA Japonia – masini de ambalat, cantarit si etichetat, CASHMATIC Italia – sisteme pentru automatizarea platilor cu numerar, POSBANK Corea - sisteme POS all-in-one si terminale kiosk.

Date suplimentare despre activitatea SCALE EXPERT si gama completa de echipamente le puteti afla accesand www.cantare-platforme.ro, precum și pe https://youtu.be/_3ucN1iMdt4.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2