Tehnologii

224

Smithfield România va fi Partener al Conferința Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Liderul producției de carne de porc din România și unul dintre cei mai mari procesatori de carne, Smithfield România, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

În cadrul evenimentului, compania timișoreană va avea două proiecții de filme comerciale în secțiunea Movie Meat.Milk.

Recent, Smithfield Foods, Inc.a anunțat astăzi donații în valoare totală de 2 milioane USD destinate eforturilor de ajutorare a cetățenilor din Ucraina și a celor care caută refugiu în zonele învecinate.

Ca răspuns la escaladarea violențelor din Ucraina, Smithfield va extinde eforturile de asistare a celor afectati și de relocare a refugiaților în curs de desfășurare prin intermediul operațiunilor sale din Europa Centrală prin oferirea a câte 250.000 USD unor organizații non-profit.

De la începutul violențelor, la sfârșitul lunii februarie, Smithfield Europa – societățile Smithfield Polonia (Animex și Agri Plus), Smithfield România, Smithfield UK și Mecom din Slovacia și Ungaria – au oferit sprijin dedicat membrilor echipei ucrainene și refugiaților din regiune, asigurând transport, cazare, locuri de muncă și alte tipuri de asistență.

În plus, Smithfield Europa s-a angajat în oferirea de donații de proteină animală către cantinele sociale și adăposturile temporare din regiune. Împreună, aceste eforturi de ajutorare în curs de desfășurare se vor ridica la aproximativ 1 milion USD sub formă de contribuții în bunuri.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2