Tehnologii

232

Smithfield România: Hrană bună, în mod responsabil

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Smithfield România a demarat recent o nouă campanie descrisă de companie drept o ” ”Companie 100% integrată. Trasabilitate pe întreg lanțul de producție. Din fermă în furculiță”. În comunicatul transmis redacției Meat.Milk se mai afirmă:

”Suntem cel mai mare producător de carne de porc din România și oferim, zi de zi, garanția aprovizionării constante cu carne 100% românească, de calitate superioară, produsă la cele mai înalte standarde din industrie în ceea ce privește siguranța alimentară.

Am dezvoltat de-a lungul timpului, și aplicăm cu consecvență, programe strategice stricte de supraveghere a sănătății animalelor și a siguranței alimentelor, respectând normele de biosecuritate și bunăstare animală pe întreg fluxul de producție a cărnii de porc, din fermă până în furculiță. Trasabilitatea și controlul calității sunt domenii prioritare în tot ceea ce facem, zi de zi.

Avantajul de a oferi produse proaspete, de calitate superioară, precum și consecvența și fluxul operațional continuu este ceea ce ne recomandă ca un partener de încredere.

De peste 16 ani, Smithfield România demonstrează că rămâne un reper de performanță! Misiunea noastră rămâne aceea de a revitalizaindustria românească, prin producerea de carne de porc de calitatesuperioară și setarea unor standarde înalte de calitate în industria cărnii de porc din România.

Valorile noastre de bazăla care ne raportăm în activitatea de zi cu zi sunt: Responsabilitate-Excelență Operațională-Inovație

Prin investiţiile Smithfield România, unităţile noastre de producţie îndeplinesc toate standardele europene de protecția mediului şi de siguranţa alimentului.

Clienții și consumatorii noștri ne recomandă ca un partener de încredere, pentru adoptarea, în cadrul activității de zi cu zi, a unui set de valori care cuprind principiile siguranței alimentare și desfășurarea activității într-un mod responsabil.  

Tratarea animalelor cu blândețe și bio-securitatea sunt principii prioritare, implementate și respectate la fiecare pas în lanțul de producție, conform celor mai stricte reglementări în vigoare în România și în Uniunea Europeană. Standardele pe care le respectăm sunt garanția că rămânem fideli unor principii valoroase.

Suntem inspirație pentru domeniul nostru! Suntem alături de comunitățile locale și prin oferirea a numeroase posibilități de a lucra în zona Banat, în cadrul unei echipe experimentate. Suntem alături de producătorii locali, prin numeroase posibilități de parteneriate de succes, prin achiziția de cereale produse local, pe care le oferim animalelor ca hrană nutritivă.  Smithfield România, Elit și Maier s-au reunit sub umbrela liderului în producția sustenabilă a cărnii de porc.

Sustenabilitate și pasiune pentru inovație

Împreună, credem în performanța responsabilă și alegem principii etice pentru modul în care ne dezvoltăm: cu respect față de viitor, față de angajații noștri, față de resursele naturale.

Bunăstarea animalelor, sănătatea și siguranța angajaților, protecția mediului, calitatea și siguranța alimentară, grija pentru comunități și valoarea adăugată - toate acestea nu sunt doar principii interdependente, sunt angajamentul asumat pentru continuitatea unui mod de acțiune responsabil.

Colegii noștri

Rezultateleimplicării colegilor noștri experimentați, pasionați și pro-activi sunt produsele noastre de calitate superioară. Pentruclienți și consumatori încântați de produse gustoase!

-Comtim - carne proaspătă, o poveste savuroasă a unei tradiții locale

-Gamele de produse sunt -Bun de gătit, PorcUșor, Porc Proaspăt , Conserve Comtim

Produsele noastre înseamnă 100% calitate, 100% savoare, 0% compromisuri. Piețe de desfacere pentru carne proaspătă, 100% produsă în România. Aprovizionăm cele mai importante reţele de vânzare cu amănuntul din România.

Produsele noastre, marca Comtim, sunt distribuite la scară națională, pe toate canalele de vânzare pentru carnea proaspătă: în majoritatea rețelelor de KA către clienții industriali (mari și mici) procesatori de mezeluri din România, precum și în rețelele locale de distribuție.

Despre Smithfield România:                                                                     

-16 ani de activitate în România                                                               

-Investiție de peste 600 de mlioane USD Aproape de comunități, care știu că facem o treabă excelentă! Încă de la primul pas.

-Peste 66 de comunități incluse în programele de responsabilitate socială

-Peste 4.300 de colegi pasionați                                

-47 de ferme

-1 abator

-4 fabrici de mezeluri

-ANUAL1.35 mil porci comerciali produși

-30.000 to mezeluri/an

-120.000 to carne/anual

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2