Tehnologii

323

Smithfield România – Companie 100% integrată

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Transabilitate pe întreg lanțul de producție

Smithfield România este cel mai mare producător de carne de porc din România, care oferă constanță în aprovizionarea cu carne de porc 100% românească, de calitate superioară, produsă la cele mai înalte standarde din industrie în ceea ce privește calitatea și siguranța alimentară.

Ne dezvoltăm afacerea cu respect față de viitor, față de angajații noștri, față de resursele naturale. Rămânem fideli angajamentului luat de a revitaliza producția autohtonă de carne de porc menținându-ne atât standardele de calitate, cât și încrederea consumatorilor în produsele noastre, sub brandurile Comtim și Elit.

Suntem mereu în căutare de idei noi, inclusiv modalități de a lucra mai inteligent, a deservi mai bine clienții și a face din Smithfield România o companie inovattoare, care generează performanță cu ajutorul celor peste 4.500 de angajați.

Misiunea Smithfield România este revitalizarea industriei alimentare, prin producerea la nivel local, în sistem integrat, a cărnii de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde în industria de profil. Smithfield România își propune să fie în continuare un furnizor de încredere pentru produse din carne de porc, un partener de afaceri corect și un bun vecin.

Ne asumăm responsabilitatea de a ne îngriji permanent de sănătatea și siguranța angajaților și de a produce în continuare „Hrană bună. În mod responsabil.‟

Pentru susținerea dezvoltării durabile a sectorului de creștere a animalelor din România și a dezvoltării industriei alimentare din țara noastră, Smithfield România se implică în mod continuu în programe de sustenabilitate cu un impact pozitiv asupra dezvoltării zonelor în care ne desfășurăm activitatea. Înțelegem să ne desfășurăm activitatea responsabil, cu respect față de: angajați, mediu, comunități și animalele din fermele noastre.

Mai multe detalii pe www.smithfield.ro (Smithfield România)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2