Stiri

270

Simpozionul „Women in Packaging”, pentru prima dată la interpack

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Pentru o industrie diversă, pentru mai multe talente tinere și șanse mai mari: interpack sprijină femeile cu propriul eveniment în cadrul târgului. Participanții pot beneficia unul de pe urma experiențelor celuilalt și pot crea contacte noi.

“Femeile in industria ambalajelor”

Dacă femeile fac schimb de idei, ele pot profita, iar cu ele la fel poate și întregul sector. Interpack reunește în mod deliberat femei internaționale din sector pentru târgul din mai. Sub titlul „Femeile în industria ambalajelor”, pe 8 mai va avea loc un eveniment pentru prima dată în mod explicit pentru femeile din sector.

Programul include o discuție pe scenă cu vorbitori de top din întreaga lume, precum și oportunități de creare de rețele. Evenimentul este susținut de WPO – World Packaging Organization – care contribuie la rețeaua sa mondială.

La fel ca multe alte sectoare, industria de ambalare și prelucrare a fost modelată predominant de bărbați. Femeile în poziții de conducere sunt deosebit de rare. Cu toate acestea, companiile beneficiază de mai multă diversitate, de noi impulsuri și de perspective diferite, nu în ultimul rând în ceea ce privește deficitul tot mai mare de profesioniști pregătiți. „Women in Packaging” de la interpack atrage atenția asupra barierelor și se concentrează pe sector ca un loc atractiv pentru a lucra.

Modele de urmat și inspirație

Au succes la nivel internațional, sunt pionieri în domeniile lor, experți în marketing și fondatori de companii: Acest eveniment permite vizitatorilor să învețe din aceste povești de succes, să profite de sfaturi și să obțină informații despre tendințele și evoluțiile din sector.

Își împărtășesc experiențele Valentina Aureli, CEO al Aetna Group în Italia, dr. Afsaneh Nabifar, lider de grup pentru dezvoltarea pieței globale a biopolimerilor la BASF, australianca Nadia Taylor, co-fondatoare și director tna solutions, Marjo Halonen, vicepreședinte Comunicații la Metsä Board Corporation din Finlanda și Gabi Bauer, șeful departamentului de marketing și comunicare la Uhlmann Pac-Systeme. Panelul va fi moderat de Nerida Kelton, Vicepreședinte Sustainability & Save Food la Organizația Mondială a Ambalajului.

Atractivitate și diversitate

Evenimentul dorește, de asemenea, să facă posibil ca mai multe femei să se alăture sectorului de procesare și ambalare și să se adreseze tinerilor talente.

Întrucât femeile sunt subreprezentate în posturile tehnice, precum și în pozițiile de conducere, sprijinirea acestora poate juca un rol important în ceea ce privește deficitul de profesioniști pregătiți.

Sprijinul poate însemna măsuri precum programe de mentorat, campanii de imagine pentru sector, crearea de șanse egale și condiții de muncă atractive. Acele elemente care sunt deosebit de importante vor fi în centrul discuției de pe scenă la interpack.

„Women in Packaging” va avea loc la interpack pe 8 mai, la ora 12:00, în International Lounge de la parterul zgârie-norilor târgului.

Înregistrarea gratuită este oferită la următorul link: https://www.interpack.com/wip_en

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2