Stiri

568

Sika România va expune ca Partener la Meat.Milk.2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Companie de elită, Sika România a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2014, și va participa la evenimentul care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.  

Istoria Sika a început în 1910, când Kaspar Winkler, fondatorul Sika, a inventat Sika-1, un impermeabilizant cu priză rapidă pentru mortar, folosit pentru a impermeabiliza Tunelul Gotthard, permiţând astfel companiei feroviare elveţiene să electrifice această legătură importantă între Europa de Nord şi Europa de Sud.  

Kaspar Winkler a recunoscut o nevoie viitoare, la nivel global, pentru aditivii săi „deschizători de drumuri” şi a deschis filiale în întreaga lume. Deja în 1930, 15 filiale Sika din Europa, SUA, Argentina, Brazilia şi Japonia stabileau noi pieţe de produse chimice pentru construcţii.  

Astăzi Sika este unul dintre liderii tehnologici şi de piaţă la nivel mondial în produse chimice de specialitate pentru Construcţii şi Industrie, oferind sisteme complete şi soluţii la proiectele provocatoare din domeniul construcţiei şi industriei.

Cu o prezenţă în peste 100 de ţări, Sika îşi continuă misiunea sa de a acorda suport arhitecţilor, specificatorilor, producătorilor şi profesioniştilor din domeniu, consolidându-şi reputaţia câştigată ca partener solid pe termen lung.  

Conceptele complet integrate oferite de Sika abordează întregul ciclu de viaţă al unei instalaţii, de la construcţia iniţială până la momentul în care repararea, renovarea sau extinderea devin necesare. Prelungirea duratei de viaţă a unei instalaţii, prin întreţinerea şi modernizarea corespunzătoare este importantă atât din punct de vedere economic cât şi ecologic.

 Cele şapte pieţe Sika sunt: CONCRETE / BETOANEWATERPROOFING / IMPERMEABILIZĂRISEALING & BONDING / SIGILĂRI ȘI LIPIRIFLOORING / PARDOSELI ŞI STRATURI DE PROTECȚIEROOFING / ACOPERIŞURIREFURBISHMENT / RENOVĂRIINDUSTRY / INDUSTRIA AUTO. (Foto: Sika) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2