Stiri

189

SIAL-Paris 2020 s-a anulat, viitoarea ediție va fi în anul 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După ce o mulțime de evenimente majore din întreaga lume au fost anulate, iată că și SIAL-Paris are aceeași soartă, după cum s-a transmis redacției Meat.Milk de către organizatori, prin intermediul unui comunicat. Menționând că târgul parizian mai suportase o amânare, iată comunicatul organizatorilor francezi:

”Ultimele evoluții ale situației mondiale și incertitudinile pe care le transmit au schimbat semnificativ rezultatele consultării publicului nostru, în ultimele zile, exprimând acum o dorință foarte largă de a amâna evenimentul.

Pentru a garanta profesioniștilor agroalimentari o experiență care să răspundă așteptărilor lor, SIAL Paris este, prin urmare, amânată pentru 2022, în perioada 15 - 19 octombrie.

Fidel misiunii noastre, intenția fermă este să menținem legătura și să susținem recuperarea și transformarea jucătorilor din sectorul alimentar. În fiecare ediție, descifrăm piața și tendințele din sectorul alimentar global și ne reinventăm constant de mai bine de 50 de ani ca un jucător cheie în industria alimentară.

Drept urmare, vă vom oferi noi întâlniri online începând cu luna octombrie 2020, în jurul problemelor majore, tendințelor și inovațiilor la nivel mondial care modelează industria agroalimentară de mâine.

Aceste repere vor include, în special, studii internaționale exclusive despre nutriția mondială, realizate de experți parteneri SIAL: Kantar, ProteinsXTC și Gira. O analiză în profunzime a tendințelor majore și a modurilor lor de a evolua în timp, pe baza tripticului: așteptările consumatorilor, inovația produsului și comportament în cateringul de acasă.

De asemenea, vom continua să creștem rețeaua noastră globală, pentru a oferi platforme regionale de creștere cu întâlniri anuale majore în China, Canada, Indonezia, India și Emiratele Arabe Unite.

Cu sprijinul tuturor expozanților și vizitatorilor noștri, vom folosi următorii doi ani pentru a ne pregăti pentru un SIAL 2022 și mai inspirat și mai eficient!”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2