Repere

237

Sesiuni de ”Calibru 3+” la conferința Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2022, care se va desfășura în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Criză sau Oportunitate? Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României”, are trecute în program și sesiuni de dezbateri pe care le putem numi ca fiind, fără a greși, de ”calibru 3+”.

Chiar din prima zi, participanții vor avea parte de două momente deosebite. Primul, îl va avea ca protagonist pe domnul Achim Irimescu-Ministru plenipotențiar al României pe lângă Uniunea Europeană, care va aduce de la Bruxelles și Strassbourg ultimele informații pentru fermierii și procesatorii români.

Al doilea moment de importanță al zilei va fi sesiunea ”Retail detail”, care îi va avea speakeri pe domnii Ștefan Pădure-Președinte APAR și George Bădescu-Director Executiv AMRCR.

Ziua de iunie va avea în program încă o sesiune de dezbateri de exceție, mai precis, ”Liber la cuvânt”, care îi va aduce în fața audienței pe domnii Paul Anghel-Director General al ANPC și pe domnul Valter Enache-Profesor Universitar.

Toți cei menționați mai sus vor răspunde întrebărilor primite de la participanții din sală, intrând, ca de obicei, într-un dialog consistent cu aceștia.

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

Nu lipsi! Înscrie-te! Participă!

Discuții directe, rezultate concrete.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2