Tehnologii

518

Senior Software este partener Silver al Expo-Conferinței Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Senior Software, furnizor și dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor, a devenit partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai 2023 la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

În cadrul evenimentului, în Ședința generală din dimineața zilei de 29 mai, domnul Lori Haiducescu-Director de Operațiuni al companiei, va susține prezentarea cu titlul  ”Trasabilitate completă în producție cu soluții software integrate-Studiu de caz Binal Mob, producătorul brandului Torockoi”; Speaker: Lori Haiducescu-Director de Operațiuni    

Senior Software are o experiență de peste 20 de ani în domeniul soluțiilor de management al afacerii și mai mult de 500 de implementări de succes, folosind cele mai noi tehnologii.

Dezvoltatorul de sisteme software susține companiile cu activități de producție, distribuție, retail, e-commerce sau servicii, din România, dar și din afara granițelor, să își atingă potențialul maxim, să lucreze mai eficient și să fie mai profitabile, oferindu-le soluții potrivite nevoilor lor.

În cadrul evenimentului, Senior Software va prezenta suita de sisteme intuitive de tip ERP, Business Intelligence, APS, MES, WMS, E-commerce, HR și Hardware, menită să susțină activitatea companiilor din producție și nu numai.

De asemenea, va prezenta și câteva dintre rezultatele obținute de Binal Mob, producătorul brânzeturilor din brandul Torockoi, care a automatizat operațiunile din fabrică și vânzările de pe teren cu ajutorul pachetului de softuri de la Senior Software.

Prin soluțiile dedicate zonei de producție, companiile au control asupra tuturor operațiunilor din fabrică, din momentul lansării comenzii de client până la obținerea produsului final și obțin numeroase avantaje, precum:

·         Creșterea performanței proceselor de producție, prin interconectarea utilajelor, a oamenilor și a proceselor;

·         Luarea de decizii rapide, bazate pe informații de actualitate, prin capabilitățile de analiză vizuală;

·         Monitorizarea în timp real a modului în care sunt folosite resursele și a proceselor care au loc în fabrică;

·         Previzionarea producției, utilizând cele mai noi metode pentru managementul producției si analiza datelor, bazate pe Inteligență Artificială;

·         Echilibrarea capacității de producție cu cererea, prin planificări fezabile de producție, folosind algoritmi de calcul avansat etc.

Senior Software oferă suita completă de sisteme integrate pentru managementul afacerilor adresată companiilor de producție.

Mai multe informații despre instrumentele software moderne, care conectează angajații, departamentele și fluxurile de lucru specifice, dar și despre succesul proiectelor implementate de Senior Software pot fi urmărite accesând pagina www.seniorsoftware.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2