Repere

239

Sectorul românesc al cărnii, analizat în amănunt la conferința Meat.Milk 2020

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Aflat în degringoladă, cel puțin din perspectiva aprovizionării cu materie primă, afacerile din sectorul românesc al cărnii vor fi analizate în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din după-amiaza zilei de 7 mai a conferinței internaționale Meat.Milk 2020.

Pe lângă modificarea structurală a consumului, lucru care va fi pus sub lupă în acest punct al programului celei de-a IX-a ediții a conferinței Meat.Milk, dezbaterea va analiza în profunzime starea de fapt a producției de carne din România, precum și dependența, pe unele segmente, de importurile de carne-materie primă.

La dezbaterea care se anunță încă de pe acum deosebit de interesantă, vor participa ca speakeri: Doamna Dana Tănase-Director Executiv ARC, d-na Mary Pană-Președinte ACEBOP, Ioan Ladoși-Președinte APCPR și Sorin Minea-Președinte Romalimenta.

Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2