Repere

246

Secțiunea Expo, element central al conferinței Meat.Milk 2020

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Și în acest an, secțiunea Expo a conferinței internaționale Meat.Milk, care va avea loc în acest an în zilele de 5 și 6 octombrie la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi un punct central al evenimentului.

Ținând cont de restricțiile impose de normele de prevenție sanitară, de aceasă dată vorfi câteva modificări. Ca urmare, zona Expo va fi amenajată, ca de obicei, în spațiul eliberat al restaurantului de lângă recepția hotelului și nu va avea decât cel mult 20 de standuri.

Dar, la fiecare stand nu va fi admisă decât prezența unei singure persoane 9maxim doua), pentru fiecare companie! Vizitarea standurilor va putea fi efectuată numai în grupuri mici, respectându-se distanțarea socială.

Pentru a compensa absența vizitatorilor la standuri, în după-amiezele de 5 și 6 octombrie, fiecare expozant își va prezenta produsele și serviciile în interviuri televizate live, de câte 10-15 minute. În acest fel, se va asigura o vizibilitate deosebită fiecărei companii în parte.

În plus, fiecare interviu televizat va fi menținut pe site-urile Meat.Milk, infoFERMA, infoALIMENT. Ulterior evenimentului, interviurile vor fi distribuite companiilor, pentru a le utiliza în propriul beneficiu.

Vă reamintim că cea de-a IX-a ediție a conferinței internaționale Meat.Milk, va avea titlul ”Realități și perspective ale sectoarelor de carne și lapte din România”.

Înscrieri și informații suplimentare pe [email protected], www.meat-milk.ro/conferinta, www.infoferma.ro, www.infoaliment.ro, precum și pe paginile de Facebook ale revistelor Meat.Milk, infoFERMA și infoALIMENT Magazin.

ÎNSCRIEȚI-VĂ, PARTICIPAȚI LA

EXPO-CONFERINȚA MEAT.MILK 2020!

SĂ RECONSTRUIM ROMÂNIA ÎMPREUNĂ!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2