Stiri

133

Sealpac lansează o inovație în domeniul ambalării în vid

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Specialiștii în sistemele de ambalare în vid, Sealpac a lansat un produs nou, TraySkin xplus, care permite chiar și produselor mai mari de a fi ambalate în vid, informează Global Meat News. Compania olandeză a raportat că TraySkin folosește o tehnologie de termoformare, care permite și ambalarea unor produse mai mari. Sealpac a explicat: "Produsul este ambalat direct în vid direct în tavă cu ajutorul unui film strâns care se potrivește conturului produsului ca o a doua piele Acest film subțire, perfect în conformitate cu cererea, oferă o excelentă barieră de protecție pe tot parcursul vieții produsului. Rezultatul este mai multă prospețime, viață lungă la raft și caracteristici îmbunătățite ale produselor, în timp ce alimentul își menține calitatea și consistența, iar clienții beneficiază de un gust optim." Această tavă preformată oferă stabilitate produsului, care permite o proeminență unică de până la 90 mm deasupra marginii tăvii. "Aici, sistemul TraySkin xplus contribuie la mai multă sustenabilitate, iar ca soluție permite utilizarea de tăvi plate pentru astfel de produse înalte, deci oferind o utilizare mai economica a consumabilelor", au confirmat reprezentanții firmei. "Filmul strâns și transparent oferă o vedere completă a produsului. Prin posibilitatea de a simți, de fapt conturul produsului, impresie vizuală pozitivă asupra consumatorului se confirmă." Compania Sealpac este reprezentată in Romania prin Pentapac oferind cele mai noi echipamente de ambalat prin termoformare si echipamente de ambalat in caserole preformate. Fiind fabricate in Germania, echipamentele de ambalat prin termoformare si cele de ambalat in caserole preformate combina performanta, flexibilitatea si fiabilitatea, tehnologia folosita fiind dezvoltata pentru a opera in cele mai dure conditii. Sistemele automate de ambalare în vid reprezintă o provocare pentru industia alimentară iar în ultimul timp au apărut cât mai multe inovații în domeniul ambalării în vid și prin intermediul tehnicilor de termoformare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2