Stiri

303

Schimbare în top-managementul Louis Delhaize Group

autor

MeetMilk.ro

distribuie

RetailDetail informează că, după trei ani și jumătate, directorul general Ludovic Hollinier părăsește grupul belgian Louis Delhaize. Prin urmare, retailerul își remaniază managementul: Pierre Bouriez îl va succeda lui Hollinier în fruntea grupului și, de asemenea, ca CEO al lanțului de hipermarketuri Cora.

De comun acord

Consiliul de administrație al lui Holinier și Louis Delhaize au decis de comun acord să pună capăt colaborării lor: pe 28 februarie, Holinier a demisionat din funcția de director general al Louis Delhaize și director general al Grupului Cora pentru a prelua noi proiecte profesionale.

Timp de 3,5 ani, acesta și-a exercitat mandatul într-o perioadă excepțională marcată de pandemie și de un context economic fără precedent, a declarat compania într-un scurt anunț: „Consiliul de Administrație îi mulțumește pentru toată munca depusă și îi urează toate cele bune pentru viitor."

Pe 1 martie, Pierre Bouriez a devenit director general al Louis Delhaize SA și al Cora Franța, Belgia, Luxemburg și România, precum și al Houra și Delitraiteur.

Louis Bouriez a preluat conducerea la Match France, Belgia și Luxemburg și Provera France, Provera Belux și LDIT. Sophie Bouriez și Frédéric Rostand îl supraveghează pe Truffaut, Frédéric Rostand este, de asemenea, responsabil de funcțiile corporative.

Grupul Louis Delhaize operează aproximativ 900 de puncte de vânzare în patru țări europene și are 31.000 de angajați. Cifra de afaceri în 2021 a fost de 8,1 miliarde de euro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2