Tehnologii

521

SCALE EXPERT a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

SCALE EXPERT a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk care va avea loc in zilele de 29 si 30 mai 2023 la Hotel Alpin din Poiana Brasov.

In cadrul evenimentului, SCALE EXPERT, companie cu experienta de peste 20 de ani in domeniu in calitate de importator exclusiv in Romania,va expune in zona B2B-Expo cele mai noisoluții pentru Industria Food si HoReCa:

Masina de ambalat, cantarit si etichetat WM NANO by ISHIDA Japonia,feliatoare carne si feliatoare mezeluri, masini de tocat carne, cantare comerciale din inox HELMAC Italia, cantare cu eticheta Dibal Spania etc.

SCALE EXPERT detine un portofoliu vast de produse construit prin ani de experienta, cuprinzând branduri ale unor producători de echipamente de renume mondial, precum DIBAL Spania, HELMAC Italia, ISHIDA Japonia, CASHMATIC Italia, POSBANK Corea și isi dezvoltă continuu portofoliul pentru a oferi clienților cele mai performante și inovative produse, la preturi competitive.

“Flexibilitatea, serviciul pentru clienti, inovatia si investitiile reprezinta elementele cheie pentru a face fata noii realitati din industria alimentara.

Prin experienta noastră sprijinim producătorii din industria alimentara, punându-le la dispoziție echipamente moderne si fiabile de cântărire, etichetare, ambalare, procesare etc, menite să îi sprijine în demersul lor de a crește sau de a se menține în top pe piețele pe care activează.

Peste 10.000 de cântare electronice, cântare cu etichetare, platforme de cântărire, precum si echipamente de ambalare, cantarire si etichetare, feliatoare, sisteme POS si terminale kiosk sunt utilizate în abatoare, carmangerii, supermarketuri, hipermarketuri, magazine tradiționale din Romania.

Deoarece într-un business precum cel din Industria alimentara, HoReCa, Retail & FMCG, serviciile after-sales sunt extrem de importante, am acordat o atentie deosebita service-ului în garanţie și post-garanţie, acesta fiind asigurat prin personal specializat la nivel national,” a declarat Judit Dobrescu – director general SCALE EXPERT.

Gama de produse

Portofoliul SCALE EXPERT cuprinde echipamente profesionale,

·       Pentru Industria alimentara, precum:

-            Sisteme de ambalare, cantarire, si etichetare manuale, semi-automate si automate, care respectă noile reglementări privind etichetarea și trasabilitatea produselor

-          Cantare speciale pentru industria carnii

-          Feliatoare de carne sau mezeluri

-          Masini de tocat carne

-          Malaxoare

-          Razatoare profesionale legume, branzeturi

-          Fierastraie oase

-          Masini de curatat cartofi si scoici

-          Masini de umplut carnati

-          Cuttere profesionale

-          Prese hamburger simici

-          Detectoare de metale

-          Verificatoare de greutate etc.

·           Pentru Retail si HoReCa:

-            Cântare comerciale cu sau farăi mprimare de etichete

-            cantare PC, cantare cu touchscreen

-            sisteme complete de cântărire, ambalare, etichetare

-            sisteme POS all in one, terminale Kiosk

-            sertare de bani

-            sisteme automatizate pentru plati cu numerar

-            marcatoare prețuri și consumabile

-            solutii software pentru Retail si HoReCa

În contextul actual, producătorii din industria alimentară înțeleg că inovația continuă în ceea ce privește dotarea cu echipamente de ultimă generație și pătrunderea pe piețe noi reprezintă calea spre optimizare, cu țintă clară către costuri mai mici.

Soluțiile diverse adoptate ii pot face mai competitivi pe piață și, implicit, mai profitabili!

Date suplimentare despre activitatea SCALE EXPERT si gama completa de echipamente o putet iafla accesand www.cantare-platforme.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2