Tehnologii

203

Sănătatea animală, Siguranța alimentară și Protecția consumatorilor, teme centrale ale conferinței Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Sănătatea animalelor din ferme, singuranța alimentară și protecția drepturilor consumatorilor au fost întptdeauna teme centrale ale Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, așa cum vor fi și la cea de-a X-a ediție, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Cu această ocazie, din partea ANSVSA, în fața participanților va fi prezent domnul Robert Chioveanu-Președinte al insituției, acela care, în ședința generală din ziua de 25 mai, va vorbi participanților despre ultimele acțiuni ale intituției referitoare la limitarea efectelor PPA și ale gripei aviare, precum și despre siguranța alimentară pe zonele de carne și lactate.

În aceeași zi, însă în sesiunea Liber la cuvânt, domnul Dori Valter Enache-Director General al DSVSA-Brașov va răspunde întrebărilor venite din partea asistenței pe cele două zone de interes: zootehnie și alimente.

Și ANPC va fi reprezentată la vârf. Ca urmare, tot în ședința generală din ziua de 25 mai, domnul președinte al instituției, Claudiu Dolot, va prezenta o comunicare pe teme specifice, cu trimitere directă la cele două domenii, iar, în sesiunea Liber la cuvânt, domnul Paul Anghel-Director General al ANPC va dialoga cu participanții pe aceleași domenii de interes: carne și lapte.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2