Tehnologii

166

Safir: Idei de gustărit, în aer liber de servit

autor

MeetMilk.ro

distribuie

(Comunicat) În sezonul estival ne răsfățăm cu soare, distracție și gustări savuroase, alături de prieteni și familie. Oriunde ne-am aventura vara aceasta, mâncarea pentru care optăm trebuie să fie sănătoasă, de încredere, potrivite pentru temperaturile ridicate.   Fomică, brandul de preparate și semipreparate din carne de pui, natural condimentate, răspunde cerințelor consumatorului cu poftă de distracție, care își dorește mese de-a gata, savuroase, sățioase, dar și sănătoase, diversificate, potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii.   PUI LA GHIOZDAN produse gata preparate, natural condimentate   Alege produse gata preparate de la Fomică, făcute după rețete bine meșteșugite, doar din carne de pui și condimente naturale atunci distracția te cheamă la ea. Vei avea poftă de dansat și de petrecut din zori și până-n seară.   Fie că alegi un festival în aer liber, un parc de distracții sau o simplă ieșire în natură cu toți cei dragi ție, iată ce poți să PUI LA GHIOZDAN înainte să pornești la drum:  

  1. ”Înfofolite” cu cârnați de pui

  Ia cu tine cârnați de pui afumați și fierți, gama PUI LA GHIOZDAN, făcuți după rețete bine meșteșugite, ușor de servit, oriunde de gustărit.   O altă idee savuroasă ar fi ”înfofolite” cu cârnați de pui afumați și fierți, pregătite cu foietaj. Doar rulezi cârnații Fomică în foietaj și îi pui la cuptor. Cât tu te pregătești, înfofolitele vor fi gata.  

  1. Cornulețe cu cârnăciori de bere

  Poți opta pentru cârnăciori de bere de la Fomică, gama PUI LA GHIOZDAN, aromați și savuroși, ce pot fi serviți ca atare, fiind un deliciu pentru toți cei prezenți la distracție.   Pregătirea unor cornulețe absolut delicioase, făcute din cârnăciori de bere de la Fomică și aluat de casă va aduce cu siguranță zâmbetul pe chip tuturor prietenilor tăi, care vor fi uimiți de așa idee apetisantă.  

  1. Mini burgeri cu chiftele de pui gata preparate

  Cui nu-i plac burgerii, nu-i așa?! O idee isteață de gustărit și rapid de pregătit: burgerii de casă, făcuți din chiftele de pui de la Fomică, gama PUI LA GHIOZDAN, roșii cherry și brânză aproape că îți lasă gura apă. Chiftele de pui pot fi servite și ca atare, înfipte în bețe pentru frigărui, pentru a fi mai ușor de servit și de gustărit.   Produse românești gata pregatite din carne de pui natural, condimentată   Preparatele și semipreparatele de la Fomică sunt făcute după rețete bine meștesugite, doar din carne de pui și condimente naturale. Pentru că siguranța alimentată primează, acestea sunt ambalate în ATM și cu termenul de valabilitate menționat pe etichetă, fiind o alegere de încredere pentru consumatori.   Să ai poftă de distracție și de mâncare cu gust adevărat de pui! Descoperă și alte idei de gustărit, gătit și grătărit, de la Fomică: http://www.safir.ro/fomica

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2