Tehnologii

245

Safir continuă colaborarea cu Adi Hădean pentru proiectul #SolidarSocial

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Atunci când bunătatea și grija față de semeni se află la baza valorilor tale, ca om sau ca firmă, automat atragi în jurul tău oameni pe măsură, cu proiecte menite să asigure bunăstarea comunităților.

Așa a început colaborarea dintre Grupul de firme Safir și Asociația Adi Hădean, care derulează un proiect ambițios, deja premiat și apreciat în rândul companiilor din România, dar și a oamenilor obișnuiți – Solidar Social.

Prin această colaborare, Grupul va asigura periodic o cantitate de carne de pasăre ce va servi la realizarea de porții de mâncare pentru familii aflate în pragul sărăciei, copii din medii defavorizate, oameni bolnavi, persoane cu handicap și, mai nou, refugiați ucrainieni.

Împreună cu alte companii de renume din România, Grupul de firme Safir și Asociația Adi Hădean hrănesc cu bunătate și grijă mii de suflete dornice de afecțiune, apreciere și susținere din partea noastră. Și nu doar într-o anumită perioadă din an, ci constant.

Cum a început proiectul Solidar Social?

Startul a fost în Aprilie 2020, ca o soluție de criză provocată de pandemia Covid-19 și implicând mii de oameni într-un an. Este o acțiune umanitară susținută din donații ale companiilor și persoanelor fizice.

Proiectul este foarte apreciat în rândul acțiunilor umanitare din România: a câștigat premiul „Cel mai bun proiect CSR al anului 2020” acordat de revista Biz și premiul 1 al secțiunii „Dezvoltare economică și socială” în cadrul Galei Societăţii Civile.

La aproape doi ani de activitate, în 2022 cifrele proiectului Solidar Social stau astfel:

  • Peste 470.000de porții de mâncare gătită
  • 17 bucătari calificați implicați
  • 20 de șoferi
  • 100 voluntari
  • Peste 60 de sponsori corporate
  • Peste 800 de donatori
  • Mai mult de 300 tone de mâncare
  • Peste 2.000 de beneficiari

Situația refugiaților din Ucraina nu a rămas trecută cu vederea, așa că Safir, prin proiectul Solidar Social, ajută persoanele și familiile care ne trec granița în vederea găsirii unui adăpost sigur. Și aici se gătesc mese calde, cu carne de pasăre de la Safir, până acum fiind livrate peste 35.000de porții calde de mâncare către refugiații ucraineni care au intrat în România.

Vă puteți informa despre acest proiect pe pagina de Facebook Asociația Adi Hădean.

Oameni. Relații. Parteneriate – prioritatea Grupului de firme Safir

De o bună vreme oamenii de la Safir au conștientizat și și-au asumat faptul că orice lucru are la bază o relație. Iar în business acestea sunt cele mai importante.

La Safir angajații, oamenii care au ridicat firma la loc de cinste, au parte de nenumărate beneficii pentru bunăstarea lor, dar și a familiei din care provin. Parteneriatele de afaceri sunt de lungă durată, sincere și de încredere. Consumatorii primesc la raft o carne corectă de pui, așa cum o cer standardele, dar și după cum reiese din cercetările de piață derulate constant de Safir.

În privința campaniilor de responsabilitate socială, din dorința de a ajuta cât mai multă lume, Grupul alege să se implice în proiecte fără prea multă notorietate, mai mici, dar cât mai multe: de la instituții și familii, până la angajați sau mediu înconjurător.

Mai multe detalii despre acțiunile de responsabilitate socială duse de Safir găsiți aici: safir.ro/ro/responsabilitate-sociala/comunitate

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2