Stiri

354

S.C. Ava Star S.A. își așteaptă clienții într-un nou magazin Picanteria, recent deschis în orașul Suceava.

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După magazinele din Târgu Neamț, Pașcani și Iași și cele două rulote Picanteria Grill, Ava Star prezintă acum oferta sa de carne proaspătă într-un spațiu elegant, situat în Complexul Comercial Zimbru.

Sub sloganul “Condimentează-ți viața!”, compania din Roșcanii Sucevei continuă construcția unei stări de spirit bazată pe bucuriile simple posibile prin re-crearea gustului de acasă, din Bucovina, dar și pe inovarea lui.

Principiul de bază este că din ingrediente bune, naturale, proaspete, se poate obține atât savoarea tradițională, cât și, cu un pic de îndrăzneală și imaginație și fără mult efort, un preparat urban spectaculos, ca de exemplu un grătar dintr-un antricot sau T-bone de vită marmorat, maturat în frigiderele moderne din magazine.

În mod tradițional, savoarea bucătăriei bucovinene este dată de calitatea cărnii proaspete de porc și vită. De aceea, “miezul greu” al ofertei Picanteria este constituit de produsele din carne proaspătă ale Ava Star, membru-fondator al asociației Produs în Bucovina.

Pe lângă piesele “clasice” – pulpă, ceafă de porc, mușchiuleț de porc și vită etc., livrate zilnic în magazinele din rețea, Picanteria se adresează clienților gurmand-cunoscători cu delicatese greu de găsit în supermarket, cum ar fi creierul de vită și porc, momițele, fuduliile, șoriciul pârlit, pork chops, coada de vită sau πzdulicea de porc, denumită criptic și „specialitate”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2