Stiri

248

S-a inaugurat ”Tărâmul Mangalița”, magazinul alimentelor certificate pe Scheme de Calitate Naționale și Europene

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum anunță Agenția Zonelor Montane, în Municipiul Sibiu, a avut loc evenimentul desfășurat cu ocazia inaugurării magazinului „Tărâmul Mangalița”, specializat în comercializarea produselor agroalimentare certificate pe scheme de calitate naționale și europene.

Alături de echipa de producători din județele: Sibiu, Brașov, Argeș, Hunedoara și Vâlcea, reuniți în Asociația „Gust Românesc”, la eveniment, au participat cadre universitare, reprezentanți ai mediului de afaceri sibian și reprezentanți ai Agenției Naționale a Zonei Montane: Director General – Ionel VIȘINESCU, consilier superior Măriuca ROȘIANU – Centrul Regional de Dezvoltare Montană Vaideeni și consilier superior Sonia POPA – Oficiul de Dezvoltare Montană Poplaca.

Prin magazinul „Tărâmul Mangalița”, situat în Sibiu, str. Faurului, nr. 19, se comercializează o gamă variată de produse certificate tradițional, IGP, „produs montan”, de menționat fiind preparatele din carne de porc Mangalița de la Racovița, telemea de Sibiu, brânzeturi tradiționale din Mărginimea Sibiului și Argeș, produse din pește din județul Brașov, produse din legume și fructe din Hunedoara, vinuri și băuturi atestate la nivelul județelor Sibiu și Vâlcea.

Producătorii beneficiază de o foarte bună promovare a produselor, iar în interiorul magazinului sunt derulate, permanent, imagini care prezintă aspecte din activitatea acestora și modul de obținere a produselor.

Dovezile certificării produselor și a premiilor obținute, pe plan național și internațional, sunt prezentate într-un catalog, pus la dispoziția cumpărătorilor.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2