Tehnologii

266

Roca Industrial propune companiilor din FMCG, Paletizorul automat cu masă translantă

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Roca Industrial (www.rocaindustrial.ro ), companie românească prezentă pe piața din România de aproape 20 de ani, care proiectează și realizează în România mașini automate de paletizat și sisteme de transport pentru diferite aplicații, propune companiilor din industriile FMCG - “Paletizorul cu masătranslantă BAP-1”, utilizat în procesele de producție pentru depunerea și așezarea automată a produselor ambalate pe paleți.

Printre clienții pentru care Roca Industrial a realizat și implementat proiecte se numără: Alka, Friesland Campina Napolact, Chipita, Toneli, Azuga Waters, Sameday, Dpd, TNT Fedex, Orkla Foods, Pate Ardealul, Ursus-SAB Miller, Nestle, Pepsi-Lays, Murfatlar, Titan, Conserve Buftea, Contec Foods, Fashion Days, Dacia Mioveni, Timken Bearings, TMK Artrom, Hendrickson, Lantmannen, Frauenthal Automotive, Ina Schaeffler, Kronospan și alte companii importante.

Printre sistemele produse de Roca Industrial se numără: paletizoarede marfă, sisteme de manipulare și transfer, elevatoare cu bandă modulară, dozatoare volumetrice, mașini pentru împachetat în cutii de carton, mașini de dozat produse granulare, soluții complete de transport operațional, sisteme de automatizare și manipulare si multe altele.

Paletizorul automat cu masă translantă Roca BAP1

Paletizorul Roca BAP1, utilizat cu precădere în unitățile de producție din industria alimentară, este un sistem automat cu masă translantă pentru depunerea și așezarea automata a produselor ambulate pe paleti.

Este folosit pentru paletizarea automată a unorproduse ambalate în cutii de carton, baxuri, saci, găleți, containere, altele.

Poate fi utilizat pentru următoarele dimensiuni de paleți: 800×1.200 mm, 1.000×1.200 mm, 1.200×1.200 mm. Înălțimea maximă a paletului este de 2.000 mm, iar înălțimea maximă a cutiilor/ baxurilor este de 400 mm. La cerere, Roca Industrial poate proiecta și executa orice configurație, în funcție de specificațiile produselor de paletizat și a particularităților activității clientului.

Opțional, compania Roca Industrial poate oferi, de asemenea, echipamente de înfoliere automată și semiautomată a paleților în folie stretch.

Sisteme de transport

În cei aproape 20 de ani de activitate în România, compania Roca Industrial a proiectat și realizat sisteme de transport pentru o multitudine de industrii și aplicații, precum: sisteme transportoare cu bandă PVC, poliuretan, cauciuc pentru industria alimentară, bunuri de consum, curierat, logistică, farmaceutică sau construcții, precum și conveiere cu lanț, role, bandă de sârmă pentru cuptoare și refrigerare.

Se pot transporta produse diverse precum: prăjituri ambalate, produse de panificație, mezeluri, cutii carton, paleți, sticle, peturi, cutii de tablă, pulberi, produse alimentare ambalate sau neambalate, medicamente, practic, orice tip de produs.

Roca Industrial concepe și execută soluții de sisteme de transport adaptate cerințelor și specificațiilor clienților, pentru orice industrie.

Contact:

www.rocaindustrial.ro / e-mail: [email protected] / tel. 0721.183.571 sau 0371.476.850

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2