Stiri

205

Rewe: Faceți cumpărăturile de Paști din timp, evitați aglomerația din Joia Mare!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit European Supermarket Magazine, retailerul german Rewe a cerut clienților săi să facă toate cumpărături pentru Paște din timp, în zilele următoare, pentru a facilita aprovizionarea cu alimente în timpul focarului continuu de COVID-19.

Gigantul cu amănuntul a dat asigurări că este pregătit să ofere cea mai bună gamă posibilă de produse alimentare pentru Paște la magazinele Rewe și Penny.

Cu toate acestea, odată cu reglementările de acces și de distanță pe piețele din Germaniași din alte țări în care operează, ar fi mai ușor dacă clienții ar face cumpărăturile de Paște în zilele următoare.

Referindu-se la acest îndemn, Lionel Souque, CEO al Rewe Group, a explicat: „Acest lucru va scuti de supra-aglomerare în Joia Mare și în Sâmbătă Sfântă, în care de obicei avem o cerere deosebit de ridicată cu zeci de milioane de clienți."

„Aceasta este, de asemenea, o contribuție importantă la protecția atât a clienților noștri, cât și a angajaților noștri de pe piețe, care continuă să facă tot posibilul pentru a ne asigura că continuăm piețele noastre”, a adăugat el.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2