Stiri

121

Rețetă tradițională: Tocinei bihoreni

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Reteta “Tocinei” face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci” de agentia de relatii publice, Russenart Communications si este primita de la Cabana Zada, din comuna Carlibaba, Judetul Suceava (Bucovina). Produsul “Tocinei” poate fi degustat la pretul promotionalde 6 lei, în perioada 11 – 17 februarie 2013, zilnic, între orele 16 – 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii – P-ta Sf. Vineri). Ingrediente: 2 kg de cartofi, lingura de sare, piper, 2 oua, lingura de faina, un pumn de branza de burduf, untura de porc, carne de porc, smantana   Mod de preparare: Se curata cartofii si se rad pe razatoarea mica (trebuie sa devina o pasta).  Carnea de porc, scoasă din untură, se prăjește. Se amesteca bine cu faina, ouale, sare si piper. Se amesteca apoi cu branza. Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste cat e cald.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2