Stiri

124

Rețetă: Pui cu smântână

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Rețeta de Pui cu smântână este întotdeauna bine primită de gospodine, dar și de bucătarii restaurantelor, mai ales dacă mâncarea este asortimentată cu un vin negru sau roșu de calitate. Asta, cu atât mai mult cu cât prepararea sa nu ridică prea mari probleme. Iată o variantă a rețetei, sugerată de Yahoo România:

Ingrediente:   1 piept de pui 50 g. unt 400 ml. lapte 100 g. smantana 2 linguri faina de orez sare piper zeama de la 1/2 lamaie   Mod de preparare   Pieptul de pui se spala si se pune la fiert,spumuindu-se cand e cazul. Dupa ce a fiert pieptul de pui se lasa sa se raceasca,se scoate de pe os si se taie in cuburi . Intr-o cratita se pune untul la topit. Cand untul este topit se adauga faina de orez ,amestecand sa nu se formeze cocoloase. Adaugam laptele si fierbem pana se ingroasa. Adaugam pieptul de pui si lasam sa fiarba 2-3 minute. Punem in compozitie zeama de lamaie,sare si piper dupa gust. Se serveste cu patrunjel tocat fin. Pofta buna, la Pui cu smântână!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2