Stiri

141

Rețetă japonează: Pui tras la tigaie cu sos teriyaki și legume

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și DeKassa. În iulie, Restaurantul partener al proiectului este Sushiko.   Rețeta japoneză ”Pui tras la tigaie cu sos teriyaki și legume” a fost oferită și preparată de Restaurantul Sushiko și poate fi degustată zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Băneasa și Centrul Vechi.   Ingrediente

  • Pui,
  • Legume,
  • Ulei Arpis,
  • Sos teriyaki
  • Orez fiert la aburi – pentru servire

Mod de preparare Se taie puiul fâșii, se trage în tigaia cu interior ceramic DeKassa, cu puțin ulei Arpis, apoi se adaugă legumele și se țin pe foc până ce se călesc. Se pune sosul teriyaki deasupra și se lasă până ce se caramelizează.   Se așează puiul și legumele trase la tigaie pe o farfurie și se ornează cu sos teriyaki și susan. Mod de servire Se servește alături de orez fiert la aburi.   Secretul bucătarului Pentru a economisi ulei, precum și pentru a evita lipirea bucăților de pui de tigaie, vă recomandăm să folosiți o tigaie antiaderentă, cum este tigaia din aluminiu cu interior ceramic DeKassa.   Partenerul principal Partenerul principal al programului de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este brandul premium Arpis, lansat în 1992. Portofoliul de produse Arpis conține făină de mălai, făină din grâu, gris, otet balsamic, ulei de porumb, ulei de măsline etc. Sponsor Gama de articole, marca DeKassa, destinată preparării și servirii mesei cuprinde vase pentru gătit, cuțite, tacâmuri, vase și veselă din porțelan și ceramică și multe alte accesorii importante în bucătăria modernă. Toate articolele DeKassa oferă un suport material de calitate în realizarea și servirea preparatelor culinare. Designul de o concepție ergonomică avangardistă, alături de calitatea excepțională a materialelor, asigură o înaltă durabilitate a articolelor marca DeKassa , recomandându-le ca foarte practice. Restaurantul GazdăSushi Koeste singurul lanț de restaurante cu specific japonez din România. Primul restaurant Sushiko a fost deschis îniulie 2009, localizat în Centrul vechi, în cea mai circulată zonă turistica a orasului, este loc plin de viata si agitatie, in special in timpul serii.   Despre program Programul de educație de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este inițiat de agenţia Russenart Comunications în parteneriat cu Arpis și DeKassa.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2