111

Rețetă franțuzească: Supă de ceapă cu Gruyere

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Reţeta face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart     Communications, în perioada februarie – decembrie 2015. Reţeta franțuzească ”Supă de ceapă cu Gruyere” a fost oferită şi preparată de Restaurantul Vaporu`.

Ingrediente:2 kg. ceapă albă300 g. șalotă (ceapă franțuzească)700 g. brânză Gruyeresupă de vităbaghetă franțuzeascăCrenguțe de cimbrișoruntvin roșupipersareMod de preparare: Ceapa albă și ceapa franțuzească (șalota) se curăță și se taie felii într-o cratiță. Apoi se pun crenguțe de cimbrișor, piper și sare și se călesc toate îngredientele în unt și vin roșu. Se adaugă supă de vită și se lasă la fiert aproximativ 35 de minute. Se montează într-un vas ramekin cu crutoane de pâine și brânză Gruyere și se gratinează la cuptor aproximativ 10 minute la 200 Grade Celsius.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2