Stiri

147

Rețetă franțuzească: Piept de rață în sos de portocale

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Reţeta franțuzească de ”Piept de rață în sos de portocale” a fost oferită de agenția Russenart Communications, fiind preparată de Restaurantul Vaporu`.   Ingrediente:   2400 g. piept de rață 500 ml. suc de portocale lapte 300 g. unt 250 g. miere de albine 15 g. cremă de trufe cartofi broccoli morcovi sare amestec de condimente (piper, oregano si boia) Nucșoară   Mod de preparare:   Pieptul de rață se crestează pe partea cu piele, se condimentează și se prăjește în tigaie, câte 7-8 minute pe fiecare parte. Apoi se pune la cuptor aproximativ 10-15 minute. Sosul de portocale: se topește unt într-o tigaie, apoi se adaugă suc de portocale, miere și lapte amestecând încontinuu. Se lasă pe foc până se îngroașă.   Între timp se pun pe foc cartofii, cu puțină sare iar după ce au fiert se pasează amestecându-se cu unt și lapte și se asezonează cu cremă de trufe. Morcovii se taie bastonașe și se fierb 2-3 minute, după care se trag în unt cu zahăr brun și nucșoară, iar broccoli se pregătesc la abur cu sare de mare.   Mod de servire: Pieptul de rață se scoate de la cuptor, se taie felii se stropește cu sos de portocale și se servește alături de morcovi fierți,  piure de cartofi și trufe, asezonat cu broccoli.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2