Stiri

130

Reinert a marcat 7 ani de producție a Salamului de Sibiu

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania H&E Reinert România a „aniversat” şapte ani de când a produs primul său Salam de Sibiu şi a anunţat că va schimba, cu această ocazie, ambalajul produsului amintit – unul „mai atractiv şi mai rafinat”. Pentru a evidenţia că produsul e fabricat în România, nemţii au adăugat pe noua etichetă drapelul ţării, precum şi sigiliul „Familia Reinert - Tradiţie din 1931” „cu rolul de a atesta garanţia calităţii produselor noastre certificată de experienţa Grupului Reinert ce vine cu o tradiţie de mai bine de opt decenii în industria cărnii”, a declarat Paula Someşan, Marketing Executive în cadrul companiei H&E Reinert România Salamul de Sibiu este un produs cu o tradiţie în România de peste 100 de ani, avându-l în centru pe italianul Filippo Dozzi, un meşter pietrar stabilit în România ce avea şi darul de a amesteca mirodeniile cu cărnurile fiind un priceput „salamar”. Emigrând în România, acesta s-a stabilit în Sinaia unde frumuseţile zonei îi aminteau de meleagurile unde a copilărit. Grupul Reinert şi-a inaugurat fabrica de la Feldioara în 2007, în urma unei investiţii de 17 milioane de euro. Fabrica de la Feldioara a încheiat anul 2012 cu afaceri de aproape 15 milioane de euro şi cu pierderi de 2,7 milioane de lei, având un număr mediu de 164 de angajaţi. (Mai multe, pe www.bzb.ro)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2