Stiri

195

Rate ridicate de înregistrare pentru IFFA 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

IFFA 2022 rămâne la fel de popular ca niciodată în industrie. Numărul de companii expozante și spațiul ocupat continuă cifrele evenimentului anterior din 2019. Cu un concept dovedit de siguranță și igienă, Messe Frankfurt oferă tuturor participanților un cadru sigur pentru întâlniri personale.

La începutul anului 2022, expozanții și vizitatorii subliniază încă o dată nevoia de a se întâlni pentru evenimentul lor internațional live: la fața locului și pentru întâlniri în persoană. Starea de înregistrare pentru IFFA, târgul lider de tehnologie pentru carne și proteine ​​​​alternative, din 14 până în 19 mai la Frankfurt pe Main, este foarte bună.

Messe Frankfurt așteaptă peste 900 de companii expozante din toată lumea. Zona expozițională așteptată, care va acoperi din nou sălile 8, 9, 11 și 12, este la egalitate cu evenimentul anterior. Expozanții vor prezenta inovații pentru întregul lanț de procesare a proteinelor.

Pe lângă produsele din carne, IFFA pune pentru prima dată un accent special pe ingredientele și procesele de fabricație a proteinelor pe bază de plante, oferind astfel o platformă profesională pentru acest segment cu creștere rapidă.

Peter Feldmann, primarul orașului Frankfurt și președintele Consiliului de Supraveghere al Messe Frankfurt, subliniază importanța târgurilor comerciale:

„Cifrele de înregistrare pentru IFFA sunt un semnal puternic pentru Frankfurt ca locație de expoziție! Ne arată: Messe Frankfurt a fost, este și va rămâne de clasă mondială – în ciuda reducerii cauzate de pandemia Corona.

Fără Messe Frankfurt, Frankfurt pe care l-am cunoscut și iubit de secole nu ar exista. Prin târguri comerciale, internaționalitatea și diversitatea au devenit parte din ADN-ul nostru.

Messe Frankfurt este locul pentru subiectele viitorului. De exemplu, tot mai mulți oameni optează pentru o dietă fără carne sau săracă în carne. Este bine că IFFA îmbrățișează această tendință."

Industrie puternică - așteptări pozitive pentru IFFA

Klaus Schröter, director general al Schröter Technologie GmbH & Co. KG și președinte al diviziei de mașini de prelucrare a cărnii a VDMA, confirmă:

„Există o mare nevoie în industrie de a ne întâlni în persoană. În numele expozanților, aș dori pentru a sublinia faptul că avem nevoie de IFFA să fie o platformă internațională puternică în acest an și așteptăm cu nerăbdare să prezentăm inovațiile noastre publicului comercial.

Odată cu noua temă a proteinelor alternative, cel mai important târg comercial din lume se confruntă, de asemenea, cu o realiniere importantă și un impuls spre viitor”.

Pentru anul IFFA 2022, sectorul de mașini alimentare se așteaptă la o creștere și mai mare a vânzărilor decât în ​​2021, parțial pentru că comenzile existente din 2021 vor fi convertite în vânzări anul acesta. Pe de altă parte, cererea continuă și bună, tendința puternică către automatizare și digitalizare, precum și inovațiile de produs oferă toate motivele pentru a avea așteptări pozitive pentru cel mai mare târg comercial din lume.”

Bine pregătit - participare sigură

În aceste vremuri de pandemie volatilă, o bună pregătire pentru participarea la târguri este mai importantă ca niciodată. „IFFA oferă un mediu sigur pentru contacte, afaceri și inspirație”, spune Wolfgang Marzin, CEO Messe Frankfurt.

„Conceptul nostru de protecție și igienă, care a fost coordonat cu autoritățile, a fost deja folosit cu succes la multe evenimente în persoană. Și, așa cum se întâmplă peste tot, cei care sunt vaccinați și stimulați au cea mai mare libertate de acțiune posibilă”.

Un centru expozițional modern oferă facilități optime pentru o întâlnire B2B față în față în siguranță. Accesul este complet controlat, ceea ce înseamnă că toți participanții sunt înregistrați personal și le sunt verificate vaccinarea sau starea de convalescentă sau chiar testele.

Sălile de expoziție sunt alimentate cu aer proaspăt 100% prin sisteme moderne de ventilație. Datorită volumelor mari ale încăperii și ratelor mari de schimb de aer de până la cinci ori pe oră, aerosolii sunt diluați și îndepărtați în mod constant.

Autorizările și măsurile de igienă sunt planificate și controlate profesional. Conceptul de protecție și igienă al Messe Frankfurt și prevederile valabile în prezent ale Ordonanței privind protecția împotriva coroanei pot fi găsite la: www.iffa.com/hygiene .

Apropo: vizitatorii târgurilor comerciale sunt considerați călători de afaceri cu o cauză bună și relevantă și pot intra cu ușurință în Germania.

Datorită infecției dinamice și, prin urmare, a situației legale, călătorilor de afaceri li se recomandă foarte mult să consulte portalurile de informații relevante pentru reglementările specifice care se aplică la momentul călătoriei. Informații despre regulamentul de intrare în Germania pot fi întotdeauna găsite la zi la:

https://www.auma.de/en/exhibit/legal-matters/entry-requirements .

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2