Stiri

152

Programul evenimentelor programate la IFFA 2019

autor

MeetMilk.ro

distribuie

(Comunicat) Noi experiențe, demonstrații live, competiții de produse și Discovery Tours; iată programul de evenimente IFFA 2019, care inspiră prin exemple de cele mai bune practici și prezintă cele mai recente tendințe și soluții tehnice pentru consumatori.   Numeroase evenimente vor completa inovațiile de produs ale celor 1000 de expozanți și vor genera valoare adăugată reală vizitatorilor comerciali la IFFA - numărul 1 pentru industria cărnii - la Frankfurt pe Main, între 4 și 9 mai 2019. Vizitatorii interesați de programul IFFA de evenimente vor găsi informații actualizate despre evenimentele individuale de la adresa www.iffa.com/events. Ca urmare a deschiderii noului Sala 12, cel mai important târg comercial din lume pentru sectorul cărnii se desfășoară pentru prima dată în întregime în secțiunea de vest a târgului și expoziției din Frankfurt, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a începe un tur circular al tuturor grupuri de produse, inclusiv programul complementar de evenimente, cu distanțe scurte de mers pe jos între sălile individuale.   Cunoștințe de primă   Ca și în trecut, Forumul IFFA de la acest an din sala 11 va fi caracterizat prin cunoștințe de specialitate concentrate, alternând cu prelegeri orientate spre practică. Programul, organizat de Messe Frankfurt în colaborare cu dfv Media Group, este orientat către temele de vârf ale târgului și se concentrează pe o zi pe zi:  

  • Sâmbătă, 4 mai: Tendințe alimentare - Ingrediente
  • Duminică, 5 mai: comerțul și vânzările de măcelari
  • Luni, 6 mai: optimizarea produselor și soluțiile digitale
  • Marți, 7 mai: Siguranța alimentară
  • Miercuri, 8 mai: Tendințe alimentare - ambalare
  • Joi, 9 mai: Eficiența resurselor

  Pentru prima dată, vor fi organizate excursii ghidate ale târgului pe baza acestor teme. Prin participarea la IFFA Discovery Tours, vizitatorii pot obține o imagine de ansamblu asupra produselor și serviciilor relevante pentru teme și pentru a afla mai multe despre cele mai importante momente selectate. În timpul rundei târgului, un comitet independent de experți va selecta inovațiile care vor fi prezentate din cele prezentate de expozanți. Vizitatorii interesați de participare se pot înregistra la punctul de plecare al Discovery Tours din sala 12.Via Ost. Programele din Discover Tours și Forumul IFFA vor fi publicate online la mijlocul lunii martie (www.iffa.com/events).   Standard ridicat   În conformitate cu tradiția, Asociația Germană a Măcelarilor (Deutscher Fleischer-Verband - DFV) organizează o mare varietate de concursuri de calitate pentru măcelari și tineri talentați la târg. Concursurile, pentru care participanții sunt invitați prin intermediul site-ului web DFV, oferă participanților șansa de a testa și de a-și demonstra abilitățile într-un cadru internațional. Pentru câștigători, cupele, medaliile și certificatele sunt instrumente excelente de marketing pentru activitățile lor de PR.  

  • Sâmbătă / duminică, 4 și 5 mai: Concursul internațional pentru măcelari tineri
  • Luni, 6 mai: Concursul internațional de calitate pentru cârnați
  • Marți, 7 mai: Concursul Internațional de Calitate pentru produse în pachete de confecții, borcane și borcane
  • Miercuri, 8 mai: Clasele de pregătire a măcelarilor demonstrează abilitățile lor
  • Joi, 9 mai: Concursul Internațional de Calitate pentru Ham

  Informații suplimentare și formularele de înscriere pentru concurs pot fi găsite pe site-ul DFV la adresa www.fleischerhandwerk.de/iffa.Demonstrațiile live fac tendințele vizibile   Bucătăria IFFA Bucătăria și spectacolele speciale "Tendințe de măcelărie" oferă o perspectivă vie asupra ultimelor evoluții din industria cărnii. La bucătăria IFFA din Galleria 0, vizitatorii pot vedea o linie modernă de producție a cârnaților, care demonstrează aspecte importante, cum ar fi siguranța alimentară, optimizarea proceselor și digitalizarea, în funcționare live. Firește, produsele pot fi, de asemenea, gustate acolo și apoi. Alte oportunități de extindere a sortimentelor de măcelărire în scopul atragerii de noi clienți și păstrarea clienților existenți pot fi văzute la "Tendințele măcelării" din sala 12. Acest spectacol special oferă, de asemenea, perspective asupra felului în care măcelarii pot reacționa la tendința continuă către departe de-acasă piață și "alimentare-la-merge". Ambele evenimente vor avea loc în toate zilele târgului.   Participarea la toate evenimentele este gratuită pentru titularii unui bilet de admitere IFFA, cu excepția taxei de participare la concursurile DFV). Informații suplimentare despre târg și bilete pot fi găsite la www.iffa.com.www.   Aflați mai multe despre târgurile internaționale organizate de Unitatea de Afaceri Tehnologice din cadrul Messe Frankfurt la www.food-technologies.messefrankfurt.com.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2